Recollim opinions i propostes de cara al futur Pla d'Impuls del Circ

Després de la primera trobada del passat 28 d'abril del procés participatiu per definir un futur nou Pla d'Impuls del Circ, des de l'APCC engeguem una enquesta per conèixer les opinions i aportacions del màxim nombre de professionals del circ a Catalunya. AQUI podeu respondre el formulari, amb data màxima el pròxim 10 de juny.

La informació d’aquest formulari, així com la informació recollida a la primera jornada, ens servirà per obtenir una mirada general que ajudi al grup motor del nou PIC (en procés de formació)

Resum de la trobada del 28 d'abril

L'objectiu del procés és encarar, amb el major consens possible, l’elaboració d’un nou Pla d’impuls 23-24.  Per tal d’iniciar aquest procés amb una bona base,  la trobada del 28 d'abril, RESUMIDA EN AQUEST DOCUMENT, ha servit per fer una repàs i avaluació del que ha estat el 1er Pla d’Impuls, que ja pràcticament ha arribat al final. Una trentena de persones van opinar sobre com hauria de ser un nou Pla d’Impuls, projecte que ha estat plantejat al sector per part del Departament de Cultura de la Generalitat. 

A la primera part de la trobada, a la que van assistir perfils diversos de professionals del circ, es va resumir l’avaluació del Pla d’Impuls del Circ duta a terme per l’APCC i les diferents entitats gestores de mesures i també es van recollir les opinions de les persones assistents, i es va incidir en els aspectes que es podrien haver gestionat millor.

Després es va començar a treballar sobre com hauria de ser un futur nou pla, a partir del debat sobre els reptes del sector del circ en diferents àmbits. Aquest exercici servirà per encarar els següents passos del procés participatiu, que inclou una enquesta telefònica i més trobades amb professionals del circ. Per dur a terme tot aquest treball caldrà la creació d'un grup motor.

En tot cas, i com ja es plantejava des de l’APCC, es va evidenciar la necessitat d’atendre i escoltar les diferents veus del món del circ a Catalunya a l’hora de pensar un nou Pla d’Impuls.

Es podrà respondre fins el dia 10 de juny

Compartiu aquesta notícia