Enquesta a formadors/es sobre circ i diversitat funcional

L’Ateneu Popular 9 Barris (Barcelona) i el CIPAC - Centre d’Investigació Pedagògica de les Arts del Circ (Arenys de Munt) han iniciat un procés d’investigació-acció participativa en relació amb el circ i la diversitat funcional amb els següents objectius:

1.    Generar i sistematitzar coneixement teoricopràctic sobre com facilitar processos creatius i d'ensenyament-aprenentatge de les arts del circ, amb èmfasi en les activitats de caràcter socioeducatiu i partint del model del Disseny Universal i des d'una perspectiva de drets.

2.    Contribuir a la sensibilització, conscienciació i formació de les professionals del sector per a maximitzar garanties d'accessibilitat i inclusió en aquestes activitats.

3.    Constituir una comunitat de professionals interessades en el circ i la diversitat funcional, per mitjà de la qual fomentar l'intercanvi de coneixements, el suport mutu i el treball en xarxa.

El procés que ara arrenca amb AQUEST QÜESTIONARI, dirigit a formadors i formadores de circ amb base a l’Estat espanyol, inclourà altres accions al llarg de 2022 i 2023, aglutinant persones amb diversitat funcional i sense.
El propòsit d'aquesta enquesta és situar professionals i entitats amb experiència o formació en l'àmbit del circ i la diversitat funcional que treballin en l'àmbit de la formació, el circ social i el circ socioeducatiu, així com recollir les seves impressions sobre facilitadors i barreres a la participació de les persones amb diversitat funcional en aquestes activitats.

La data límit per respondre aquest formulari és el 15 de juny.

Per a qualsevol incidència o consulta contacteu Guille Vidal-Ribas, tècnic de recerca de l'Ateneu Popular 9 Barris: recerca@ateneu9b.net

Respostes fins el 15 de juny per a un projecte de l'Ateneu Popular de 9Barris i el CIPAC

Compartiu aquesta notícia