Convocatòria per a entitats: Direcció Artística, Producció i Gestió d'un cicle de programació de circ al Besòs i el Maresme

L'APCC obre una convocatòria per escollir una entitat que dugui a terme la direcció artística, la producció i la gestió administrativa d'un cicle de programació de circ al barri del Besòs i el Maresme durant els mesos de juliol i agost. La convocatòria estarà oberta fins el 26 de juny i el total del pressupost amb què es comptarà, aportat per l'Ajuntament de Barcelona, és de 30.000€+iva.

Context de la convocatòria

El Festival Sant Martí de Circ va néixer el 2017 de la mà de l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC) que  va proposar generar un petit festival de circ al Districte de Sant Martí, al barri del Besòs, on té la seu de l’entitat i que comparteix amb la Fàbrica de Creació La Central del Circ.

Van ser 3 edicions sota la direcció artística de CoopdeCirc (que va presentar-se a les anteriors convocatòries publicades per l’APCC), la complicitat del Districte del Sant Martí i el finançament per part de Foment de Ciutat a través del programa de Pla de Barris.  L’APCC  va aportar part del finançament durant les dues primeres edicions.

Des d'un principi l'aposta va ser aconseguir i consolidar un festival amb una programació artística de circ de qualitat, per tal de promoure i difondre el circ que es fa a Catalunya amb la implicació i amb diàleg amb les entitats de barri per tal de potenciar els llaços comunitaris i ajudar mitjançant la cultura a crear nous espais de convivència positius i enriquidors per a la ciutat.

Després d’uns anys de pandèmia i de replantejament per part de Pla de Barris dels seus objectius associats al finançament al barri del Besòs i el Maresme, l’APCC va fer la proposta de generar un cicle de programació distribuït en diverses dates.

Durant les dates 02/03/2022 a 17/03/2022 es va obrir una licitació per generar aquesta programació, i que va quedar deserta.

Ara, es reactiva, sense gaire marge de temps, la intenció i compromís del districte amb el circ com a vehicle de comunicació, cohesió i accessibilitat a la cultura per als seus veïns i veïnes.
Aquesta proposta, que compta amb un pressupost total de 30.000€ + iva, ha de dividir la programació en tres dates, amb uns requeriments administratius concrets que expliquem més avall.

La convocatòria per a la direcció artística, gestió administrativa, producció i producció tècnica d’un seguit de programacions de Circ al districte de Sant Martí està oberta a qualsevol entitat professional o companyia dedicada al món del circ amb capacitat jurídica per actuar com a professional i com a contractant.

No cal ser membre de l’APCC per poder presentar-se a aquesta convocatòria, la temporalitat d’aquest acord serà de 4 mesos i la data límit per a presentar-se serà el diumenge 26 de juny del 2022. El dia 30 de juny es farà pública la proposta escollida per part de la Junta de l’APCC i un membre de Pla de Barris.
 

Consulteu AQUI les bases de la convocatòria

Accediu AQUI al formulari

 

Es poden presentar propostes fins el 26 de juny per a la programació de juliol i agost

Compartiu aquesta notícia