Tanca la gira d’inTarsi després de 7 anys de gira, 240 funcions i 19 països

La Companyia de Circ “eia” posa punt final a l’espectacle inTarsi el divendres 1 de juliol a l’Ateneu Popular 9 Barris a les 20 h. Serà la darrera de les 240 funcions que han dut a terme després de 7 anys d’una gira que els ha portat a 19 països.

Després d’haver tancat la gira internacional el passat 15 de desembre al teatre La Cigalière, de Serignan, França, la Companyia ha volgut cloure el projecte al costat de les persones que han vist néixer i créixer el projecte, a Barcelona, la ciutat que és seu de la Companyia. Per a fer-ho, compta amb la complicitat de l’Ateneu Popular 9 Barris.

Sobre inTarsi

inTarsi és una creació original de la Companyia de Circ “eia”, amb autoria i interpretació d’Armando Rabanera Muro, Fabio Nicolini, Fabrizio Giannini i Manel Rosés Moretó. Al llarg de la gira, també hi han actuat Eduardo Lucas i Amer Kabbani. L’espectacle, com ja és habitual en la Companyia, compta amb la direcció musical de Cristiano Della Monica i la coreografia de Michelle Man, així com la dramatúrgia de Roberto Magro i la col·laboració de Jordi Aspa.

inTarsi és una producció de la Companyia de Circ “eia” i La Destil·leria i va comptar amb la coproducció de diversos equipaments catalans, de l’estat Espanyol i europeus: Mercat de les Flors – Barcelona, Festival Temporada Alta – Girona/Salt, CIRCO INTERIOR BRUTO, Lo Máximo - Madrid, i Cirque Théâtre Jules Vernes. Pôle National Cirque et Arts de la Rue – Amiens, Festival Pisteurs d’Étoiles – Obernai i HAMEKA. Fabrique des Arts de la Rue – Communatuté de Cummnes Herrobi, de França.


Recorregut de l’espectacle
Des de la seva estrena, s’ha presentat en 240 funcions, davant d’unes 65.000 persones, en escenaris de 18 països, a més de l’estat Espanyol: Alemanya, Bèlgica, França, Gran Bretanya, Hongria, Itàlia, Irlanda, Letònia, Lituània, Luxemburg, Noruega, Països Baixos, Portugal, Polònia, República Txeca, Suècia i Suïssa, a Europa, i al Canadà.

Entre altres llocs, s’ha pogut veure en festivals de l’estat Espanyol, com el Festival T.A.C. de Valladolid o Kalealdia, de Bilbao, i en internacionals com el Festival OFF d’Avignon, el festival Pisteurs d’Étoiles, d’Obernai i Festival Momix, de Kingersheim, a França; el Festival UP! de Brussel·les i el Theater op de Markt, de Neerpelt, a Bèlgica; el Festival Spoffin, Amersfoort, a Holanda; i el Tollhaus de Karlsruhe, i el Festival Tête-à-Tête, de Rastatt, a Alemanya. Al Canadà es va poder veure a la Biennale CINARS de  Montréal, i al  MICC Montréal Complètement Cirque.
A Catalunya s’ha vist, entre altres, a La Fira de Circ de la Bisbal, Fira Tàrrega, i Temporada Alta, i en equipaments d’arreu del país, com el Mercat de les Flors, on va fer la temporada de Nadal 2017.

Foto Ben Hopper

Última actuació divendres 1 de juliol a l’Ateneu Popular de 9Barris

Compartiu aquesta notícia