Participa en els speed meetings amb responsables de programació a Fira Tàrrega

Les cinc associacions professionals amb conveni amb Fira Tàrrega –AADPC, ADGAE, APCC, PATEA i TTP– organitzem conjuntament, amb la complicitat de Fira Tàrrega, una sessió de speed meetings dins el marc de la Fira. Una activitat que té per objectiu que les persones i entitats associades puguin presentar els seus projectes a professionals de la programació d’àmbit internacional, estatal i català en una reunió ràpida de 5 minuts.

A través d'aquest formulari, recopilarem la informació de qui vol participar, què vol presentar i amb quin perfil de programadors/es vol contactar per tal de després, amb les inscripcions que rebem de professionals de la programació, assignar les reunions que més encaixin entre ambdues sol·licituds.


Informació pràctica:
- Data i hora: dissabte 10 de setembre de 2022 de 12h a 13:30 h.
- Lloc: carpa exterior (davant la Llotja PRO)
- Termini d'inscripció a la convocatòria: 30 de juliol de 2022.


S'ha de ser membre d'alguna de les associacions organitzadores i estar acreditat a Fira Tàrrega 2022 per poder participar en els speed meetings (teniu un descompte del 50% en les acreditacions, més informació en aquesta notícia).

ATENCIÓ:Places limitades. Les reunions s'assignaran per ordre d'inscripció i fent un repartiment equitatiu entre els membres de totes les entitats organitzadores. 
Les reunions assignades s'informaran el dia 6 de setembre.

En cas que hi hagi més inscrits que places disponibles, cada associació donarà prioritat a les companyies no programades a FiraTàrrega 2022

Les companyies participants tindran un màxim de 3 reunions per tal de garantir un major nombre de places.

Descompte per a la inscripció professional

Recordeu que les persones associades a l’APCC compten amb un descompte del 50% en l’acreditació professional a la Fira, que ofereix accés a tots els serveis de la plataforma online firatarrega.pro, participació presencial a FiraTàrrega amb accés a les activitats professionals i entrades per als espectacles, preferència de reserva als allotjaments i transports Fira, possibilitat d'entrades addicionals al 50% del preu (segons disponibilitat).

Per qualsevol dubte o consulta relacionada amb aquesta activitat, us podeu posar en contacte a través del mail projectes@apcc.cat

Convocatòria per a membres de les associacions organitzadores

Compartiu aquesta notícia