Torna el Festivalet Sant Martí de Circ en vàries dates de juliol i agost

Aquest dissabte 30 de juliol comença el Festivalet Sant Martí de Circ, que enguany distribueix la seva programació en tres dates a l’estiu i compta amb la direcció, producció i gestió de l’empresa Alapista!, escollida per la convocatòria organitzada per l’APCC. La proposta combina artistes de llarg recorregut com José Luis Redondo amb companyies més recents com cia Nom Provisional, així com diverses disciplines i estils, a més d’incloure tallers de circ a càrrec d’El Circ Petit.

La programació del festival tindrà lloc dissabte 30 de juliol i el 6, 13 i 27 d’agost a diferents espais del carrer Alfons el Magnànim del barri del Besòs i el Maresme del districte de Sant Martí de Barcelona. Tota la programació és gratuïta.

El dia amb més programació és el pròxim dissabte 30 de juliol, amb els tallers de circ d’El Circ Petit, l’espectacle musical i de teatre de carrer “Monsieur Florian i la Circus Band” de la Zigurat Band, i els espectacles de circ “Qui cu qui què quina” de la cia Nom Provisional i “Potser no hi ha final” de Circ Pistolet.

El 6 d’agost es podran veure els pallassos de La Bella Tour  i el 20 d'agost la companyia Planeta Trampolí, programades per Estiu al Barri. El 13 d’agost serà el torn d' “Arriba”, el nou espectacle del pallasso i equilibrista Jose Luis Redondo, i “Infinit” de la cia Seoni el dia 27 d’agost arribarà la cia Peus de Porc amb “Circumloqui” i “Nüshu” de la cia Capicúa, totes companyies programades per Alapista.

El Festivalet compta amb la direcció artística, producció i gestió de l’empresa Alapista!, creada i dirigida per Jordi Juanet “Boni ” i Silvia Compte Bustos, i sorgida de la voluntat d’ajuntar forces i coneixements per donar suport a la creació de projectes culturals relacionats amb el món del circ.
Aquesta empresa del sector del circ va ser l’escollida per la convocatòria organitzada per l’APCC el passat mes de juny. El pressupost del festival és de 30.000€ aportats per l’Ajuntament de Barcelona per a les dates del 30 de juliol i 13  i 27 d'agost.

Podeu consultar més informació sobre la convocatòria AQUÍ.

L’empresa Alapista! és l’encarregada de la direcció, producció i gestió

Compartiu aquesta notícia