Es posa en marxa l'Abonament Cultural Jove per a persones de 18 anys

El Ministeri de Cultura ha posat en marxa l’Abonament Cultural Jove destinat a persones que enguany facin 18 anys, ique els permetrà gaudir de productes i serveis culturals per un valor de 400 anys durant tot un any natural. Les empreses o entitats culturals interessades en formar part del catàleg de serveis i productes culturals han d’inscriure’s AQUÍ.

En total es calcula que es podran beneficiar d’aquest abonament uns 500.000 joves de tot l’Estat. Funcionarà amb una targeta de prepagament que emetrà Correus i que es podrà tenir de forma virtual al mòbil o de forma física.

El Bono Cultural Joven funcionará con una tarjeta de prepago que emitirá Correos y que podrá tener de forma virtual en su móvil o de forma física. En este caso, podrá recogerse en cualquier oficina postal de España. Con esa tarjeta se podrá disfrutar de experiencias y productos culturales.

Del total dels 400 euros destinats a l’abonament, es podran dedicar a

- 100 euros com a màxim per a productes físics com llibres, premsa o discos.  
- 100 euros per a productes digitals: premsa, podcasts, videojocs en línia, etc
- 200 euros per a arts escèniques (teatre, dansa, circ, etc) i museus.

La data màxima per adherir-se és el 15 d’octubre, per als joves interessats, i les empreses i entitats que vulguin formar part del programa ja es poden inscriure (més info per telèfon de 8h a 19h al telèfon 917 40 67 93 i el correu electrònic bcj@fnmt.es)

Les empreses i entitas culturals ja es poden inscriure per oferir els seus productes i serveis

Compartiu aquesta notícia