L'APCC a Fira Tàrrega 2022

L'Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) estarà present a Fira Tàrrega amb un estand a la Llotja Professional des del dijous 8 fins el diumenge 11de setembre. Com els darrers anys, compartirem estand amb d'altres associacions d'arts escèniques com l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), l'Associació de Teatre per a Tots els Públics (TTP), l'Associació d'Empreses de Distribució i Gestió de les Arts Escèniques (ADGAE) i Arts de Carrer Associades (PATEA). A més, enguany també compartirem l’estand amb la federació d’entitats de circ de tot l’Estat, CircoRED.

Com és habitual, l'estand està obert a totes les persones associades i podeu portar el vostre material de difusió o be quedar amb programadors/es.

Més de 25 programadors i programadores al nostre speed-meeting

Dissabte 10 de setembre uns 25 responsables de programació catalans, estatals i internacionals participaran al speed-meeting que organitzem de forma conjunta amb TTP, ADGAE, PATEA i AADPC. Les trobades tindran lloc a la carpa situada davant de la Llotja. Les companyies membres de l'APCC participants ja disposen de la seva graella de reunions.

Serveis oferts per la inscripció professional
Les persones associades a l’APCC han comptat amb un descompte del 50% en l’acreditació professional a la Fira (inscripcions tancades el 3 de setembre), que ofereix accés a tots els serveis de la plataforma online firatarrega.pro, participació presencial a FiraTàrrega amb accés a les activitats professionals i entrades per als espectacles, preferència de reserva als allotjaments i transports Fira, possibilitat d'entrades addicionals al 50% del preu (segons disponibilitat).
A més, i per primer cop, els professionals poden sol·licitar reunions amb d’altres persoens inscrites a través dels “slow meetings”, i també poden demanar l’acompanyament d’un amfitrió, un professional amb experiència a Fira Tàrrega. Consulteu tots els serveis AQUI.

Oferta per a nous socis i sòcies

Els professionals de circ que volen formar part de l'APCC podran aprofitar l'oferta habitual que oferim a Fira Tàrrega: les persones que s'associïn al nostre estand no pagaran cap quota fins el 2023. Podeu demanar més informació a apcc@apcc.cat o al nostre estand a la Llotja Professional.

Speed meetings amb programadores i programadors


Juntament amb les diferents associacions de professionals de les arts escèniques presents a Tàrrega organitzarem una trobada amb programadors/es per als nostres socis i sòcies que tindrà lloc dissabte 10 de setembre al migdia a la carpa davant de la Llotja. Diversos programadors i programadores catalans, de l'Estat i internacionals han confirmat la seva assistència. Les inscripcions per aquesta activitat es van dur a terme durant el mes de juliol i aquesta setmana confirmarem les companyies que en podran formar part.

Presentació del dossier #ressonacirc

Diumenge a les 11h30 del matí presentarem el dossier #ressonacirc, la eina per difondre el circ català actual elaborada en el marc de la mesura de comunicació del Pla d'Impuls del Circ.

Companyies associades presents a la programació

Es tracta d’Escarlata, cia 104º, Manolo Alcántara, cia Lucas Escobedo, Haa Collective, cia Pepa Plana, cia Pau Palaus. Consulteu aqui la programació completa.
 

Com actuar a l'OFF de Fira Tàrrega
En AQUEST ENLLAÇ podeu consultar el funcionament, horaris i mapa dels espais de l’Off de Fira Tàrrega si voleu actuar a la fira a la gorra.
Els artistes disposaran d'una acreditació OFF que han de recollir al Punt d'Informació de la Plaça de les Nacions.
Cada dia a les 10h es realitza un sorteig a la Plaça de les Nacions, autogestionat pels mateixos artistes Off, en el qual es reparteixen els horaris i espais d'actuació (un total de 7). És imprescindible tenir l'acreditació per participar al sorteig. FiraTàrrega no assumeix l'organització horària d'aquests espais.
Els espais tenen unes mides aproximades de 4 x 4 metres i alguns d'ells estan dotats amb un punt de llum de 220V. Està prohibit actuar fora d'aquests espais sense permís.
 

Uns 25 responsables de programació participen al speed-meeting organitzat amb d'altres associacionsprofessionals

Compartiu aquesta notícia