L'Enllaç proposa la professionalització de les tasques de gestió cultural en les arts escèniques

L'edició d'enguany de la jornada de l'Enllaç posarà el focus en la professionalització de les companyies i els artistes en relació a les tasques de gestió, producció, distribució i comunicació. Desgranarem què hi ha darrere de cada perfil de gestió, escoltarem experiències de diferents companyies que compten amb aquestes professionals a l'equip i obrirem taules de debat al voltant de la contractació de professionals de la gestió cultural, la creació de públics i la distribució.  

La jornada es durà a terme El 20 d'octubre a La Casa de la Cultura de Girona i està organitzada per AADPC, AGT, APCC, APdC, APGCC i TTP.

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Data i lloc: 20 d'octubre de 10 a 15h a la Casa de Cultura de Girona (Plaça de l'Hospital, 6).
Preu: gratuït per les persones associades a les entitats organitzadores. 10€ per les que no ho són (pagament en efectiu el mateix día de la jornada).
Data límit per inscriure’s: 7 d’octubre a les 23.59h a través d'AQUEST FORMULARI.
Places limitades.

PROGRAMA DE LA JORNADA

10h – 10.30h: Acreditació i cafè de benvinguda.

10.30h - 11.30h: Xerrada i resolució de dubtes al voltant dels rols i perfils de la gestió cultural, a càrrec de Maria Thorson.

11.30h - 12.15h: Casos pràctics: Les cies Anna Confetti, Sanfaina de colors i Mar Gómez explicaran quins rols de gestió cultural (comunicació, producció, distribució...) tenen contractats i els beneficis d'haver professionalitzat aquestes tasques.

12.15h - 12.30h: Pausa.

12.30h - 13.15h: 3 taules temàtiques, realitzades simultàniament:
•    Distribució: Perquè costa trobar professionals que vulguin fer distribució? dinamitzada per dues persones representants de Col·lectiu de Distribuïdores d'Arts Escèniques de Catalunya (CDAEC).
 
•    Contractació de professionals de gestió cultural. Quines són les millors fórmules en funció de les diferents tasques. Dinamitzada per Nene Coca, coordinador de l'Associació Gironina de Teatre.
 
•    Comunicació/creació de públics: de qui és la responsabilitat? Dinamitzada per Cèsar Compte, gerent de l'APdC i codirector del Teatre L'Artesà d'El Prat de Llobregat.

13.15h - 13.45: Posada en comú.

13.45h: Pica pica.
 

Enguany la trobada anual entre gestors/es culturals i artistes de les arts escèniques torna en format presencial a Girona

Compartiu aquesta notícia