El CIPAC inicia el seu primer Cicle Formació de Formadors i Formadores

El Centre d'Investigació i Pedagògica d'Arts del Circ (CIPAC) inicia el seu primer Cicle Formatiu de Formació de Formador/es per aquest quart trimestre del 2022, que consta de quatre cursos de 15 hores i tres conferències amb especialistes. El Centre inicia així la seva oferta formativa.

Aquest cicle és una oportunitat de desenvolupar coneixements tècnics aplicats a l'aula, però també d'altres àrees transversals a la docència i que es poden transmetre a través de tècniques del món del circ.

El primer curs és "Teatre immersiu: Cos itinerant", facilitat per Stefano D'Argenio, i tindrà lloc de l''1 al 2 d'octubre. Després tindran lloc els cursos "Pedagogia lúdica" amb Andrea Martínez el 22 i 23 d'octubre, "El joc de la baldufa i altres jocs tradicionals" a càrrec de Celso Pereira, el 26 i 27 novembre i el cicle acabarà al desembre amb la formació "Pedagogia de l'Acrobàcia" amb Serena Vione el 9, 10 i 11 de desembre.

En el cas del curs de Stefano d'Argenio, s es basa en tècniques i metodologies pròpies de les arts escèniques al servei de la necessitat expressiva dels i les participants. Per tant, les seves característiques principals són les pròpies del teatre social. 

Podeu consultar més informació al perfil d'Instagram del centre, @cipac_circ, i AQUI trobeu el formulari d'inscripció als cursos.

 

Stefano d'Argenio imparteix el curs "Teatre immersiu: Cos itinerant" l'1 i 2 d'octubre

Compartiu aquesta notícia