Èxit de convocatòria a les segones Jornades del sector del Circ

Les segones Jornades del sector del Circ van aconseguir un èxit de participació amb la presència a la fàbrica Tèxtil Rase de Cardedeu d'una seixantena de professionals de diferents àmbits (artístic, formació, comunicació, gestió, distribució, producció, etc). El principal objectiu de la trobada ha estat treballar i definir les accions que haurà d'incloure el segon Pla d'Impuls del Circ, després de la feina feta durant tot el procés participatiu d'enguany de definició d'objectius. A més, les jornades també van ser un lloc de trobada i d'informació sobre temes d'actualitat al món del circ.

Les taules de treball sobre el segon Pla d'Impuls del Circ van ocupar els dos matins dels dies 8 i 9, i per la tarda del dimarts es van fer breus presentacions sobre temes diversos com l'Estatut de l'Artista, internacionalització, formació, etc.

Les pròximes setmanes es treballaran les accions definides durant les jornades amb el Grup Motor.  AQUI podeu consultar els objectius generals i els objectius concrets plantejats per al segon Pla d'Impuls del Circ en els quals s'han treballat. En breu difondrem les accions concretes treballades en el marc de les jornades. 

Primeres jornades a Berga

Les primeres Jornades del Sector del Circ es van celebrar l’any passat al Konvent de Berga, i van comptar amb la participación d’unes 80 persones professionals del món del circ. Enguany la convocatòria també està oberta a tot el sector (no cal ser membre de l’APCC).
 

Foto Manel Sala

Una seixantena de persones han treballat en les accions que inclourà el segon Pla d'Impuls del Circ

Compartiu aquesta notícia