Resum de les mesures propostes per al segon Pla d'Impuls del Circ

Des de l'APCC durant el 2022 hem engegat un procés participatiu per elaborar el segon Pla d'Impuls del Circ. Després de diverses reunions i trobades, el passat mes de novembre va tenir lloc a Cardedeu les segones Jornades del Sector del Circ, que van servir per debatre i reflexionar sobre les mesures concretes que inclourà el pla després de la definició d'objectius feta anteriorment. AQUI podeu consultar el document resum d'aquestes mesures després de la feina feta fins ara.

El Pla d'Impuls a les Jornades del sector del Circ

Les segones Jornades del sector del Circ van aconseguir un èxit de participació amb la presència a la fàbrica Tèxtil Rase de Cardedeu d'una seixantena de professionals de diferents àmbits (artístic, formació, comunicació, gestió, distribució, producció, etc). El principal objectiu de la trobada, com hem comentat, va ser treballar i definir les accions que haurà d'incloure el segon Pla d'Impuls del Circ, després de la feina feta durant tot el procés participatiu d'enguany de definició d'objectius. A més, les jornades també van ser un lloc de trobada i d'informació sobre temes d'actualitat al món del circ.

Les taules de treball sobre el segon Pla d'Impuls del Circ van ocupar els dos matins dels dies 8 i 9, i per la tarda del dimarts es van fer breus presentacions sobre temes diversos com l'Estatut de l'Artista, internacionalització, formació, etc.
 

I després de les jornades
Les pròximes setmanes es treballaran les accions definides durant les jornades amb el Grup Motor, grup de persones amb diferents perfils que s'han ofert a treballar per al pla. Us mantindrem informades de tot el procés com hem anat fent fins ara.

AQUI podeu consultar els objectius generals i els objectius concrets plantejats per al segon Pla d'Impuls del Circ en els quals s'han treballat.

Si teniu dubtes o consultes te’ls resoldrem sense problema, només cal que ens contacteu a a través del correu apcc@apcc.cat.

 

Després de la feina de debat i reflexió de les segones Jornades del sector del Circ

Compartiu aquesta notícia