S'estrenen el Circ d'Hivern de l'Ateneu Popular de 9Barris i el de L'Hospitalet

Dissabte 17 de desembre s'estrenen dos dels espectacles que es podran veure durant totes les festes de Nadal, 27è el Circ d'Hivern de l'Ateneu Popular de 9Barris, "Fam", i "Salvem el Nadal", el sisè Circ d'Hivern de L'Hospitalet de Llobregat. "Fam" està dirigida per Karl Stets i es podrà veure fins el 22 de gener, i "Salvem el Nadal" s'allargarà fins el 8 de gener i Daniel Esteban n'està al capdavant.

Fam

Un espectacle de circ per a tots els públics on personatges estrambòtics es troben a un món misteriós on els objectes cobren vida. Qui són? D'on venen? La imaginació i les proeses es combinen en aquest paratge insòlit on un enigmàtic home orquestra els acompanya. Històries paral·leles que s'entrellacen a través de l'humor i el risc. A sobre l'escenari hi trobareu cinc artistes a escena amb tècniques com la corda llisa, la barra fixa, l'acrobàcia a terra i la música en directe. Un Circ d'Hivern on la poesia visual substitueix a la paraula.

En la 27a edició del Circ d’Hivern cinc artistes pugen a l’escenari on podrem veure disciplines com la corda llisa, la barra fixa i l’acrobàcia a terra. La música en directe pren el protagonisme a la paraula en un Circ d'Hivern per a totes les edats.

Artistes: Tom Collin, Maci, Lucas Cantero, Jade Morin i Karl Stets

Més informació i venda d'entrades AQUI.

Salvem el Nadal

Al Circ d'Hivern de L'Hospitalet innombrables perills aguaiten el món i amenacen la la pau en el planeta, i el Capità Spriki i el seu equip acudeixen per salvar-lo. Un terratrèmol, una bomba, el canvi climtic,i la contaminació seran alguns dels problemes als quals hauran d'enfrontar-se de les formes més divertides i surrealistes. Balls, cançons i moltes acrobàcies seran alguns dels ingredients d'aquest remolí d'humor, acció i diversió.

Aquest particular superheroi requerirà de la col·laboració del seu equip de circenses carismàtics per a ajudar-lo. A més de, per descomptat, l'ajuda i l'energia del públic per a aconseguir els seus objectius: acabar amb tot el mal rotllo que aquests perills generen i fer que el món sigui un lloc segur, i per descomptat divertit.

Artistes:Daniel Esteban, Noemí Díaz Padillo i Adrià Mascarell, Lara Renard, Aitor Esteban, Mila Martínez, Teresa Magallón i Ramiro Vergaz.

Més informació i venda d'entrades AQUI.

Fam està dirigida per Karl Stets i Salvem el Nadal per Daniel Esteban

Compartiu aquesta notícia