Una cinquantena de propostes de circ per a les festes de Nadal

L'Agenda de Circ de Nadal 2022-2023 recull una cinquantena de propostes d'espectacles, tallers i casals de circ programats entre el 16 de desembre i el 8 de gener arreu de Catalunya. L'objectiu d'aquesta agenda és difondre activitats de circ en una època en què tradicionalment s'incrementa la programació d'aquesta art escènica. AQUI podeu consultar l'agenda online, amb enllaços a la informació detallada de cada proposta.

Entre d'altres, a Barcelona  i rodalies destaquen el 27è Circ d'Hivern de l'Ateneu Popular de 9Barris, "Fam", el sisè Circ d'Hivern de L'Hospitalet "Salvem el Nadal" i els cabarets organizats pels espais Tub d'Assaig a Terrassa, Cronopis a Mataró, entre d'altres.

A la capital a més també es podrà veure l'espectacle "Déja Vu" de la cia Manolo Alcántara al TNC o la programació de Nadal organitzada per l'Ajuntament de Barcelona que tindrà lloc a la Plaça Catalunya.

A més l'agenda recull activitats a la resta de Catalunya, en poblacions com Torelló, Olot, Puigcerdà o Collsuspina, entre d'altres.

L'agenda s'ha elaborat amb aportacions dels nostres socis i sòcies, que ens han fet arribar la seva programació per aquestes dates.

El document online recull tot tipus d'activitat relacionada amb el circ, amb un major protagonisme dels espectacles, però també s'hi pot trobar informació sobre tallers i casals de circ per a les dates de Nadal.

Recordeu que si voleu estar al dia sempre de l'agenda de circ durant tot l'any, podeu consultar-la a www.apccc.cat/agenda.

Espectacles i tallers arreu de Catalunya

Compartiu aquesta notícia