Alba Sarraute i Cristina Cazorla, noves directores de Fira Trapezi

L’artista de circ Alba Sarraute i l’actriu i gestora cultural Cristina Cazorla seran les noves directores artístique de Fira Trapezi, que enguany tindrà lloc del 10 al 14 de maig. Avui des de l’Ajuntament de Reus s’ha fet públic el nom de l’empresa guanyadora del concurs per a la direcció del festival fins el 2026, que ha recaigut en La Puça Espectacles, entitat que havia presentat un projecte amb les dues directores.

Des de l’APCC donem la nostra enhorabona a les noves directores i ens posem a la seva disposició per treballar conjuntamente, com sempre hem fet amb Trapezi, per promoure el circ català actual i els seus professionals.

Currículum de les dues directores
Alba Sarraute i Pons és pallassa, música i acròbata  i la Cristina Cazorla Fernández és actriu, presentadora i gestora cultural.

Sarraute es va formar a l’escola de l’Aula de Teatre de Mataró i al Centre de les Arts del Circ de Rogelio Rivel de Barcelona, i es va graduar a l’Academie de Cirque Contemporain Fratellini de Saint-Denis i la Cristina és llicenciada en Història de l’Art i titulada en Art Dramàtic-Teatre Musical per l’Escola Memory.

Alba Sarraute ha dirigit diversos espectacles de circ i cabarets i Cristina Cazorla per la seva banda ha dirigit peces de teatre familiar i jove. A més, també han treballat com artistes en diversos espectacles.

Alba Sarraute va fundar la seva pròpia companyia començant amb l’espectacle “Mirando a Yukali”, guardonat amb el premi públic del IV Festival Internacional de Pallasses d’Andorra i a la Fira de Teatre de Tàrrega. Destaquen altres espectacles com “La Diva”,” Desvariacions d’Otelo” i “Desdèmona”, actualment en gira.

Cristina Cazorla va fundar el 1999 La Jarra Azul, entitat teatral juvenil que rep el 2011 la Medalla d’Honor de la Ciutat de Barcelona, i al 2033 Puça Espectacles, productora artística des d’on dirigeix festivals com Pallassòdrom, festival de pallassos i pallasses de Vila-seca (5 edicions), Circorts, festival de circ de Les Corts – Barcelona (6 edicions) i fa l’ajudantia de direcció artística  d’El Castell del Circ en el marc del MAC, Mercè Arts de Carrer (10 edicions).

La nova edició tindrà lloc del 10 al 14 de maig a Reus

Compartiu aquesta notícia