Obert el procés de renovació de la Junta de l’APCC

El 15 de desembre de 2023 es faran les eleccions perquè totes les persones sòcies escullin la nova junta directiva de l’APCC. Fins llavors,  cal obrir un procés de comunicació, informació i creació de candidatures que elaborin propostes per al seu mandat (2023-2025). L’objectiu és generar una junta forta i cohesionada (tot i que pot ser diversa) que pugui representar l’APCC i seguir fent créixer el circ des de l’associació. AQUI podeu consultar més informació sobre què és la Junta i com funciona.
 
Durant els pròxims mesos, des de l’oficina i des de l’actual junta, estarem oberts a rebre preguntes i dubtes sobre el procés electoral i el funcionament de l’òrgan directiu de l’associació. A més des de l’oficina de l’APCC hem organitzat dues xerrades informatives per explicar què significa (a nivell de temps i responsabilitat, però també de quins són les possibilitats de canvi i influència de l’APCC com a representant del sector).
 
Si no heu pogut assistir a les xerrades, ens podeu trucar i us explicarem el procés de creació d’una candidatura, que ha de comptar amb un nombre mínim de 6 persones i un màxim de 15, i que ha de marcar-se uns objectius comuns per al seu mandat. És important que aquests objectius i línies de treball es treballin i fixin prèviament a les eleccions per tal que les persones sòcies en tinguin coneixement a l’hora de votar.
 
El 23 de novembre serà la data final per presentar candidatures a les eleccions de la nova Junta de l’APCC.
 
Us seguirem informant, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través d'apcc@apcc.cat si teniu preguntes o propostes o esteu interessats/des en formar part de la pròxima Junta de l’associació.

Compartiu aquesta notícia