S’obre el procés de renovació de la Junta de l’APCC

El divendres 1 de desembre de 2023 es faran les eleccions perquè totes les persones sòcies escullin la nova junta directiva de l’APCC. Fins llavors,  cal obrir un procés de comunicació, informació i creació de candidatures que elaborin propostes per al seu mandat (2023-2025). L’objectiu és generar una junta forta i cohesionada (tot i que pot ser diversa) que pugui representar l’APCC i seguir fent créixer el circ des de l’associació.
 
Durant els pròxims mesos, des de l’oficina i des de l’actual junta, estarem oberts a rebre preguntes i dubtes sobre el procés electoral i el funcionament de l’òrgan directiu de l’associació. A més des de l’oficina de l’APCC organitzarem diverses xerrades informatives per explicar què significa (a nivell de temps i responsabilitat, però també de quins són les possibilitats de canvi i influència de l’APCC com a representant del sector).
 
També us explicarem el procés de creació d’una candidatura, que ha de comptar amb un nombre mínim de 6 persones i un màxim de 15, i que ha de marcar-se uns objectius comuns per al seu mandat. És important que aquests objectius i línies de treball es treballin i fixin prèviament a les eleccions per tal que les persones sòcies en tinguin coneixement a l’hora de votar.
 
El 21 d’octubre serà la data final per presentar candidatures a les eleccions de la nova Junta de l’APCC.
 
Us seguirem informant, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través d'apcc@apcc.cat si teniu preguntes o propostes o esteu interessats/des en formar part de la pròxima Junta de l’associació.

A finals de 2023 caldrà escollir una nova junta directiva

Compartiu aquesta notícia