Assaig de l'espectacle The Pulse amb xerrada amb la companyia

El Festival Grec ofereix la possibilitat a 30 persones d'assistir a un assaig de l'espectacle de circ que inaugura el festival enguany, "The Pulse", de la companyia Gravity&Other Myths. L'assaig, amb llum de sala, tindrà lloc el dia 26 de juny de 16h30 a 18h al Mercat de les Flors i després hi haurà una xerrada amb membres de la companyia que tindrà una durada d'uns 30 minuts. Tindran prioritat per assistir a aquesta activitat les persones sòcies de l’APCC i les usuàries amb quota anual de La Central del Circ.

Enguany el Festival Grec atorga un paper rellevant al circ en la seva programació, i serà l'espectacle "The Pulse" l'encarregat de donar el tret de sortida a tots els espectacles i propostes. Hores d'ara les entrades per "The Pulse" estan esgotades. Podeu llegir més informació d'aquesta proposta de circ AQUÍ.

Les persones interessades en assistir a l'assaig i a la xerrada posterior (ATENCIÓ, serà en ANGLÈS)  han omplert AQUEST FORMULARI, (ATENCIÓ, FORMULARI TANCAT) i s'assignaran les places per ordre de petició. Tingueu en compte que en tractar-se d'un assaig no podem assegurar que la companyia mostri tota la seva tècnica de circ.

En breu informarem a les persones que han obtingut plaça.

Descomptes per a persones sòcies

A més dels descomptes habituals per a persones sòcies de l'APCC, que funcionen a última hora per als espectacles de Montjuïc i que podeu consultar AQUÍ, el Festival Grec i altres teatres ofereixen als membres de l'associació:

-Descompte del 25% a la compra en línia d'entrades (clicant opció de Carnet de Biblioteques)

-Entrades a 8 euros per a l'espectacle "Vetus venustas" de cia Ciclicus al SAT Teatre.

5 i 6 de juliol, a les 18:30 h. Més informació de l'espectacle AQUÍ i consulteu el codi per comprar les entrades amb descompte AQUÍ.

-Descompte del 30% per a "La veu submergida" de Maria Palma Borràs a la Fundació Joan Brossa el 5 de juliol a les 20h.

Més informació de l'espectacle AQUÍ i consulteu el codi de descompte AQUÍ.

-Descomptes del 50% per entrades a última hora

Amb el carnet de l'associació les persones sòcies tindran dret a la compra de dues entrades al 50% per espectacles (teatre, escena híbrida, dansa i circ) programats al Teatre Grec, Mercat de les Flors, Teatre Lliure, plaça Margarida Xirgu i Centre Cultural La Model  a la taquilla de cada espai, el mateix dia de la funció, a partir dels 30 minuts anteriors al inici de la funció, sempre i quan hi hagi disponibilitat d'aforament de la sala. Aquest descompte s'aplicarà tots els dies de la setmana. Els espectacles de música queden exclosos d'aquest descompte

El Festival Grec ofereix diversos descomptes per a espectacles de circ a persones sòcies

Compartiu aquesta notícia