Convocatòria per seleccionar la direcció artística, producció i gestió administrativa d'un cicle de circ a Sant Martí

L'APCC obre una convocatòria per seleccionar la direcció artística, producció i gestió administrativa d'una programació de circ per a tots els públics els dies 2, 3, 9 i 10 de setembre al barri del Besòs i el Maresme del districte de Sant Martí (Barcelona). La data límit per presentar propostes, amb un pressupost estimat de 30.000€+iva, és el pròxim 18 de juny.

El Districte de Sant Martí, amb el suport del Pla de Barris  finança aquesta programació, i la Junta de l'APCC, com a referent del sector, i Pla de Barris seran els responsables de seleccionar la proposta.

Detalls de la convocatòria

AQUI podeu consultar les bases completes de la convocatòria per a la direcció artística, gestió administrativa, producció i producció tècnica d'un seguit de programacions de circ al districte de Sant Martí està oberta a qualsevol entitat professional (empresa, associació, cooperativa, persona física amb alta en règim d'autònoms)  dedicada al món del circ amb capacitat jurídica.

Aquest cicle de circ està inclòs dins una licitació publicada el passat 24 de maig per gestionar la programació anual al barri.

Les candidatures hauran de presentar un esborrany de proposta de programació a celebrar al carrer, dins el districte de Sant Martí, al barri del Besòs i el Maresme, adjuntant també una distribució pressupostària que contempli tota la despesa. 

La programació haurà d'incloure, com a mínim 2 espectacles de gran format, 3 espectacles de format mitjà (un d'ells serà un cercavila musical que farà la funció de reclam al públic assistent) i 4 espectacles de petit format.

Les dates previstes per desenvolupar la programació són els dies 2, 3, 9 i 10 de setembre del 2023. Les propostes s'han de presentar fins el 18 de juny a les 23h59 a través d'AQUEST FORMULARI, i la setmana del 23 de juny es comunicarà quina ha estat seleccionada. Si teniu dubtes us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu projectes@apcc.cat.

Aquesta programació demostra el compromís del districte de Sant Martí amb el circ, malgrat que les dates, la forma i objectius del que va ser el festival Sant Martí de Circ hagin canviat atenent les demandes i necessitats dels agents implicats.

El Festival Sant Martí de Circ va néixer el 2017 de la mà de l'Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC), que va proposar generar un petit festival de circ al districte de Sant Martí, al barri del Besòs i el Maresme. Van ser 3 edicions sota la direcció artística de la cooperativa  CoopdeCirc (que va guanyar les anteriors convocatòries publicades per l'APCC), la complicitat del Districte de Sant Martí i el finançament per part de Foment de Ciutat a través del programa de Pla de Barris. 

Des de l'inici, l'aposta va ser aconseguir i consolidar un festival amb una programació artística de circ de qualitat, per tal de promoure i difondre el circ que es fa a Catalunya amb la implicació i amb diàleg amb les entitats de barri, per tal de potenciar els llaços comunitaris i ajudar mitjançant la cultura, a crear nous espais de convivència positius i enriquidors per a la ciutat.

Foto: Rosa Colell

Fins el 18 de juny es poden presentar propostes de programació per als dos primers caps de setmana de setembre

Compartiu aquesta notícia