Arriba la 24a edició del Festival Circorts

El Festival Circorts celebra la seva 24a edició el cap de setmana del 16 al 18 de junyal carrer Benavent i la plaça de les Ceràmiques Vicens. Enguany les novetats són que el festival estrena un nou escenari, el Bosquet, un nou espai, La Carpa i, a més, recupera els espectacles itinerants.

Enguany el Festival compta amb tres escenaris (Bosquet, Guingueta i Gran), l'espai Jardins pels tallers de circ i l'espai Guingueta com a zona de restauració amb furgoteques (foodtrucks). A més, i com a gran novetat, el Festival Circorts incorpora un nou escenari, La Carpa, amb actuacions de cabaret durant tot el cap de setmana. L'altra gran novetat d'aquesta edició són els dos espectacles itinerants, que recorreran part del territori del districte.

Podeu consultar tota la programació AQUI.

La Carpa, dins el BCNx10

La gran novetat d'aquest 2023 és la incorporació d'un nou escenari: La Carpa. El tradicional escenari de circ amplia l'oferta d'espectacles del cap de setmana amb un espectacle exclusiu en format cabaret que comptarà amb la presència de grans professionals del sector del circ. Per motius d'espai (l'aforament és de 200 persones), aquest espai funcionarà sota reserva prèvia al web i s'hi podrà veure, en diferents horaris, quatre espectacles de cabaret.

La Carpa és un dels projectes del programa BCNx10 'Experiències de ciutat', impulsat per l'Ajuntament de Barcelona a través de l'impost d'estades turístiques per ampliar i consolidar el calendari d'activitats i esdeveniments amb potencialitat de projecció internacional, gestionat per Turisme de Barcelona.

24 anys de circ emergent

El Circorts és un festival de circ amb 24 anys d'història ininterrompuda, organitzat pel Districte de les Corts, que se celebra al territori, i, des de fa sis anys al carrer Benavent i a la plaça de les Ceràmiques Vicens. Des de fa temps, ha esdevingut un punt de referència d'espectacles professionals, defensor del circ emergent, obert a altres disciplines tot interrelacionant diferents llenguatges artístics, amb una amplitud d'horaris per arribar a tots els públics i amb accions de participació per a la dinamització dels serveis i equipaments existents al territori.

A més, al festival hi col·laboren el Casal de Joves de les Corts i l'espai Jovecardí, així com l'Associació de veïns i veïnes de Camp Nou, el Centre Cívic Tomasa Cuevas-Les Corts, el Centre d'Higiene de Salut Mental de les Corts, el Mercat de les Corts i l'alumnat de l'escola Lavínia, per tal de reforçar els vincles del certamen amb el barri.

OFF Circorts

Per tercera edició, el Festival compta amb l'OFF Circorts, segell que pretén agermanar totes les manifestacions circenses que es duen a terme al districte de les Corts amb l'objectiu de potenciar la difusió i treballar conjuntament en la programació amb els centres cívics Joan Oliver 'Pere Quart' i Can Deu. Aquesta programació pretén anar en paral·lel al festival i estendre's al llarg de tot el cicle cultural anual. D'aquesta manera es pot donar cabuda a altres propostes relacionades amb el circ com exhibició de documentals inèdits o exposicions de fotografies de les diferents edicions.

Enguany el festival estrena l'escenari el Bosquet i un nou espai, La Carpa

Compartiu aquesta notícia