Finalitzen els entrenaments amb Sergi Romaní

Els entrenaments amb el fisioterapeuta i entrenador Sergi Romaní acabaran el pròxim 21 de juny, i les altres sessions previstes per al mes de juliol canvien de data i tindran lloc el 8, 15 i 22 de novembre en el mateix horari, de 10h30 a 12h. D’aquesta manera es vol facilitar l’assistència d’artistes que a l’estiu tenen menys disponibilitat perquè hi ha més actuacions.

Aquests entrenaments, organitzats per l’APCC i La Central del Circ, tenen com a objectiu facilitar el manteniment del cos dels i les professionals del circ i crear al mateix temps un espai de trobada i d'intercanvi. Es tracta d’una activitat iniciada enguany, que ha comptat amb un primer cicle a càrrec del fisioterapeuta Steffen Lundsgaard de Manuvision.

La proposta està adreçada a persones sòcies de l'APCC, usuàries de La Central del Circ i d'altre públic interessat. Té un cost unitari de 3€ per sessió per a persones sòcies i usuàries de La Central amb quota anual i de 5€ per a la resta de persones. És necessària la reserva prèvia online per a cada sessió.

Segon cicle d'entrenaments amb Sergi Romaní (Movement LAB BCN) - Dimecres del 24 maig al 21 de juny

Com són els seus entrenaments

En les seves sessions hi haurà un apartat d'escalfament en què es treballarà la mobilitat, tant global com més analítica; sempre dependrà de les necessitats. Hi haurà també una estona dedicada a l'activació i un component més neural, i per últim s'integrarà a través de certs exercicis tot el treballat anteriorment sobre la mobilitat i l'activació.
Un cop finalitzat l'escalfament, es duran a terme dos o tres blocs de força. Cada bloc constarà de tres exercicis explicats prèviament i en què es treballarà de forma autònoma amb la supervisió de Sergi Romani, que ajudarà a tothom a qui ho necessiti per intentar individualitzar al màxim l'entrenament.
Finalment hi haurà un apartat final d'uns 10 minuts, més metabòlic, on es treballarà un component més aeròbic.

Breu currículum
Sergi Romaní és fisioterapeuta, acondicionador físic i investigador a Functional Anatomy Group i treballa a Movement Lab BCN.
Té àmplia experiència com a entrenador, i ha dut a terme anteriorment xerrades i formacions especialitzades per a àmbits com el fútbol, el crossfit, el paracaigudisme, entre d'altres. El 2022 va dur a terme la formació sobre valoració, prevenció de lesions i rendiment físic organitzada per l'APCC.

Les darreres sessions previstes pel juliol passen al mes de novembre

Compartiu aquesta notícia