Publicat el Mapatge del circ a Bèlgica

Des de l'Àrea de Mercats de l'Institut Català de les Empreses Culturals - Catalan Arts, han publicat l'edició 2023 del Mapatge de Circ centrat en el mercat de Bèlgica. Es tracta d’una eina d'internacionalització que serveix de guia per a les companyies i artistes catalans, ja que ofereix un resum de la situació politico-cultural, així com una descripció del funcionament del sector i un catàleg dels recursos disponibles al país: festivals, programadors, agents de distribució, etc.

Des de Catalan Arts subratllen que Bèlgica destaca per ser un país obert i inclinat a les coproduccions internacionals, fet que el converteix en una parada obligada per a moltes gires d'artistes d'arreu. La gran varietat de nacionalitats que hi conviuen ha facilitat un prototip de circ que pren força a tot el país: el circ contemporani. Això fa que Bèlgica sigui reconeguda internacionalment per una disciplina que va més enllà de carpes i acrobàcies, i es fon amb altres arts com la dansa, el teatre o la música.

Les pàgines d'aquest mapatge permeten endinsar-se en aquest mercat, que pot oferir múltiples opcions als artistes catalans a l'hora d'introduir-se i establir-se dins dels circuits europeus.

Un recurs per conèixer els festivals i el funcionament del món del circ en aquest país

Compartiu aquesta notícia