APCC, PATEA i TTP organitzen “Connexions: trobades entre companyies i responsables de programació” a FiraTàrrega

Les tres associacions professionals amb conveni amb FiraTàrrega -APCC, PATEA i TTP- organitzem conjuntament, amb la complicitat de FiraTàrrega Connexions, unes Trobades entre companyies i responsables de programació. Aquesta activitat té per objectiu que les persones i entitats membres d'aquestes associacions puguin presentar els seus projectes artístics a professionals de la programació d'àmbit internacional, estatal i català.

Aquestes trobades renoven el format d'edicions anteriors, i s'organitzaran per taules temàtiques segons el tipus de propostes artístiques (tipus de públic al que s'adrecen, espai escènic que requereixen, etc). Cada taula tindrà una duració d'1 hora i reunirà diversos programadors/es i companyies, que comptaran amb espais de 6 minuts per presentar els seus espectacles.

L'objectiu és facilitar, en un ambient professional, el coneixement de la diversitat de propostes d'arts escèniques existents actualment als i les responsables de programació. Es tracta de contactes inicials que volen propiciar i facilitar les relacions professionals entre companyies i teatres, ajuntaments i festivals de Catalunya, la resta de l'Estat i a nivell internacional.

Informació pràctica

L'activitat tindrà lloc al Jardí Pro de FiraTàrrega, el divendres 8 de setembre de 11h30 a 13h30. S'organitzaran taules de trobades per a dues franges horàries, de 11h30 a 12h30 i de 12h30 a 13h30. Cada companyia només podrà participar en una de les franges horàries i romandrà durant tota la seva franja horària a la taula indicada.

Podran participar en aquestes trobades les companyies membres de les entitats organitzadores (TTP, PATEA i APCC) que estiguin acreditades a FiraTàrrega. Les inscripcions a aquesta activitat es faran de l'1 al 4 de setembre, quan les companyies hauran de respondre un formulari per indicar a quin perfil de programador/a volen presentar les seves propostes. Les places per a l'activitat són limitades: es repartiran de forma equitativa entre les entitats organitzadores i s'atorgaran per ordre d'inscripció. Les tres entitats informaran als seus membres de l'inici de les inscripcions a través dels seus canals de comunicació.

Des de les entitats organitzadores s'enviarà un correu el 5 de setembre a les companyies per confirmar la seva participació i la taula assignada.

Per tal de reduir el nombre de persones assistents a l'activitat, només podrà participar un/a representant de cada companyia. Es podran utilitzar eines com una tablet o ordinador portàtil per a l'explicació de les propostes artístiques, però no podem assegurar que hi hagi WIFI disponible, així que us recomanem haver-vos descarregat els vostres materials.

En cas que hi hagi més companyies inscrites que places disponibles, cada associació donarà prioritat a les companyies no programades a FiraTàrrega 2023.


Acreditacions a Fira Tàrrega

Recordeu que només podran participar en aquestes trobades les companyies membres de les entitats organitzadores (TTP, PATEA i APCC) que estiguin acreditades a FiraTàrrega. En cap cas FiraTàrrega retornarà els diners de l'acreditació a les companyies que finalment no disposin de plaça en l'activitat.

I recordeu també que disposeu de descomptes en el preu de l'acreditació a FiraTàrrega, més informació a l’enllaç adjunt.

Les reunions tindran un format renovat i les inscripcions per a companyies s’obriran l’1 de setembre

Compartiu aquesta notícia