La Federació Espanyola d'Escoles de Circ socioeducatiu posa en marxa la 4ª curs de Formadors/es Circense 2023

La Federació Espanyola d'Escoles de Circ socioeducatiu  (FEECSE) posa en  marxa la 4ª edició del curs de Formadors/es Circense 2023 amb l'objectiu d'oferir eines educatives i noves visions per a la pedagogia circense. Amb aquest curs es pretèn cobrir l'actual demanda i carència de formació de formadors de circ que existeix a l'Estat. El curs està destinat a persones amb perfil de formador/a que tinguin un nivell bàsic d'habilitats tècniques en les disciplines bases del circ i que vulguin implementar les seves competències pedagògiques.

Aquesta formació té els seus orígens en el manual CATE (Circus Adults Training in Europe), creat per l'organització europea European Youth Circus Organization ( www.eyco.org ), com a model estructural d'una formació estándar per homogeneitzar i professionalitzar la figura del formador/a bàsic de circ.

La formació està coordinada por Andrea Martinez (CircMenut / Encirca´t, Barcelona) i Jorge Salvador Martín (Txitatoki Urdaibai Zirko Eskola, Gernica) i compta amb un equip  de formadors i formadores de diferents projectes de circ de tot l'Estat: Anna Rubio Manresa (Acirkaos, Menorca) Javier Amigo Pérez i Elena Umlauff Bustelo (Malabaracirco y Escuela de Circo i Teatro Físico de Torrelavega), Laura Montaldo (El Circódromo, Alcorcón), Yesica Balbás (Pirouette Zona Circo, Burgos).

La formació tindrà lloc a Llinars del Vallès i es portarà a terme en tres fases a la tardor

Compartiu aquesta notícia