Oberta la inscripció de professionals per a Circo Presente Continuo

La cita amb el circ a nivell de l’estat, Circo Presente Continuo, que tindrà lloc a Madrid del 23 al 27 d’octubre, ha obert el període d’inscripció de professionals fins el 15 d’octubre. Durant aquests dies la federació d’associacions de circ de tot l’Estat, CircoRED, organitza diferents tipus d’activitats com el seu congrés anual i la fira de circ estatal, de caràcter biennal, que serà un aparador de projectes de circ de diferents punts de l’Estat. La inscripció professional dona accès a les activitats professionals, a les jornades i a tota la programació de la fira.

L’objectiu de Circo Presente Continuo és visibilitzar el treball que el sector del circ estatal està duent a terme en tots els àmbits: formació, investigació, creació, producció, exhibició i distribució.

Avanç de programació

CircoRED ja ha comunicat algunes de les companyies programades a Circo Presente Continuo, com Alodeyá amb l’espectacle Rube, l’Ateneu Popular Nou Barris amb faM, Cía El Cruce  amb Hidrática, Cía Voël amb Boira, Cía Artilugio amb In N' Out, Niñas Malditas amb Brillante i Droga, Psirc amb Después de todo. Una saga escénica, Sputniks amb 4 Paredes y un techo i Sweet Chilli Circus Company amb FuturoPasado.

La cita amb el circ estatal organitzada per CircoRED a Madrid

Compartiu aquesta notícia