La Jornada del sector del circ analitzarà el recorregut recent del circ a Catalunya i debatrà sobre el futur més pròxim

La tercera Jornada del Sector del Circ analitzarà com es troba el circ a Catalunya, quina ha estat la seva evolució durant els darrers 10 anys i debatrà sobre els reptes, mancances. També es reconeixeran els avenços aconseguits i parlarem dels debats recurrents al món del circ. La trobada, oberta a totes les persones professionals de circ, tindrà lloc el pròxim 14 de novembre a l’espai de circ Cronopis (Mataró) de 10h a 19h. Les inscripcions per a la jornada seran gratuïtes i s'obriran en breu.

L’objectiu global de la jornada, que arriba a la seva tercera edició, és ser espai de cohesió, de coneixement mutu i de detecció de les necessitats i fortaleses col·lectives del sector professional del circ.

Us avancem un esborrany del programa, i ben aviat difondrem el programa definitiu.

Esborrany del programa 

14 novembre. Cronopis. C/Toló núm. 8-18. Mataró (Accessible amb Renfe).

  • 10:00 -Benvinguda
  • 10:15-11:15 Debat introductori a càrrec de Leandro Mendoza: "Quines fites s’han aconseguit en els últims deu anys al circ a Catalunya?" 
  • 11:30- 12:30 Debat sobre la situació actual del circ on confrontarem diverses mirades respecte el que hi ha i el que falta en el circ a Catalunya, també reconeixerem avanços, però amb un intent d'aprofundiment en les preguntes recurrents en el nostre sector. 
    • Anunciarem les persones convidades en breu.
  • 13:00 - 13:30 Activitat de relació entre les persones assistents:  “què fas i com et veus d'aquí a deu anys?” Aquesta activitat comptarà amb una persona que facilitarà la connexió entre les persones assistents.
  • 14:30- 15:30 Dinar (hi haurà opció vegetariana)
  • 15:30 - 16:30 Debat sobre l'APCC. Propostes de projectes i idees per a la nova junta de l'APCC.
  • 17:00 - 19:00 Debat final. Tema per confirmar.

Cartell de Borja Lozano

El cartell de la Jornada és obra de Borja Lozano, dissenyador i exresponsable de comunicació a l’Ateneu Popular de 9Barris.

Dimarts 14 de novembre a Cronopis (Mataró), de 10h a 19h

Compartiu aquesta notícia