El festival La Palanca aposta pel circ contemporani i els artistes locals d'Esparreguera

La tercera edició de La Palanca, el Festival de Circ Contemporani d'Esparreguera, amb la direcció artística de Sílvia Compte i Jordi Juanet, arriba carregada de propostes per a tots els públics, amb una programació de carrer i de sala d'espectacles i tallers de circ que s'escamparan per tots els barris de la vila. Entre d’altres companyies i artistes, actuen a La Palanca Joan Català, Kerol, Cia Du’k’to, el Col·lectiu Mur, Non sin Tri, Mumusic Circus i també s’ha programat el taller del Negro y el Flaco i el de malabars de Moi Jordana. Podeu consultar tot el programa AQUI.

Aquest cop el Festival aposta decididament pel diàleg entre el circ contemporani i els artistes locals de la vila, que són convidats a Circ contemporani i talent local participar-hi de formes diferents. El certamen s'inaugurarà amb un cabaret de circ contemporani conduït per l'art efímer en sorra de Borja Ytuquepintas i de la música del pianista Roc Sala, acompanyat de la violinista esparreguerina Maria Florea.

La Palanca comptarà amb una producció pròpia d'excepció, anomenada Portal, dirigida per una altra artista de la nostra vila, Anna Rodríguez Escalé. En la seva creació, obrirà la porta de l'antiga caserna situada al carrer dels Arbres per mostrar petites i delicades peces de circ contemporani.

Finalment, la companyia gallega Pistacatro clourà el festival amb l'espectacle Orquesta de Malabares, que posa en escena sis malabaristes conjuntament amb la Banda de Música d'Esparreguera per crear un conjunt d'excepció a partir del diàleg entre els malabars i la música.

Entrades gratuïtes per al cabaret de divendres

Si seguiu el nostre compte a Instagram @circ.cat, podeu enviar-nos un missatge amb el vostre nom i us oferim una entrada doble per al cabaret de divendres 29 a les 20h al TEatre de la Passió. En total repartim 5 entrades dobles ofertes pel festival.

Des del nostre compte d'Instagram oferim entrades per al cabaret de divendres

Compartiu aquesta notícia