S'estrena la sèrie Rocket Talent Fest sobre el món dels pallassos

Dissabte 14 d’octubre La Xarxa estrenarà la sèrie de televisio Rocket Talent Fest, una creació de la companyia de circ de Valls La Circoteca, sobre el món dels pallassos i pallasses. Es tracta d’un total de 12 capítols de 25 minuts que cada dissabte explicarà la història d’uns pallassos fracassats, en Boca i la Rita, que sense feina per la seva manca de capacitats artístiques que participen en un talent-show. Els protagonistes són en David Sancho i la Dèlia Batet, de la companyia Passabarret, sota la direcció de Sergi Martín de S. Morris Produccions.

La sèrie es podrà veure per una vintena de televisions locals catalanes i també al web www.laxarxames.cat, i ha estat coproduïda per La Xarxai Tac12.

La cia Passabarret defineix Rocket Talent Fest com una sèrie d’autor amb un guió de ficció propi que reflecteix d’alguna manera algunes de les vivències i realitat dels pallassos i pallasses a Catalunya.

El pes actoral recau, principalment, en la Dèlia Batet i en David Sancho i en altres artistes com Edgard Sarrà, Albert Vinyes, El Capitán Maravilla, Alexandra Martín o Natàlia Martín. També hi han participat actors i actrius, infants i joves, provinents d'alguns centres formatius d'arts escèniques del Camp de Tarragona, com Buenafuente's Actors (Reus), La Circoteca (Valls) o Infinity Dansa (Valls). Per la seva banda, la banda sonora és original, i hi han participat músics del Camp de Tarragona com Jorge Varela, Samuel García, Roger Conesa, Germán Rull o Eduard Fernández.
El rodatge, realitzat entre els mesos de febrer i maig d'enguany, ha comptat amb una trentena de localitzacions, i hi han participat més de dos-cents figurants, quaranta actrius i actors, més de vint companyies locals (majoritàriament del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre), i dotze pallasses i pallassos de primera línia professional que han entrat al joc d'aquesta ficció, amb noms com Pepa Plana, Marceline Khan (Los Excéntricos), Montse Trias (Circ Cric), Pep Callau, Claret Clown o Marcel Gros, entre d'altres.

També ha comptat amb participacions breus d'artistes de referència com Jango Edwards (que apareixa la sèrie en una de les seves darreres aparicions públiques abans de la seva mort el passat mes d'agost), Tortell Poltrona, Joan Reig (Els Pets), Joan Masdéu (Whisky'ns), l'Always Drinking Marching Band, el mag Jordi Caps (guanyador de Got Talent), el Pallasso Enrico o el grup de música Figa Flawas.

Una creació de la cia Passabarret coproduïda per La Xarxa i Tac12

Compartiu aquesta notícia