Fira Trapezi rep la Medalla d'Or de l'Acadèmia de les Arts Escèniques

L'Academia de Artes Escénicas d'Espanya ha distingit a la Fira del Circ de Catalunya, Trapezi, de Reus amb una Medalla d'Or. La gala de lliurament, que servirà per repartir aquests reconeixements i també els Acadèmics d'Honor, es farà el pròxim dia 27 de novembre a Madrid. L' Acadèmia d’Artes Escénicas ha premiat també al Festival de Música i Dansa de Granada, el Liceu, el Teatro Arriaga del País Basc, el Teatre Escalante del País Valencià i el Teatro San Pol de Madrid.

Productores de Sonrisas, Premio Nacional de Circo

Productores de sonrisas és una empresa productora d’espectacles de circ, propietat dels germans González Villanueva. Han rebut el premi “per la seva recerca de la diversitat i excel·lència del circ de gran format en carpa, amb una producció d’espectacle molt cuidada i esperit innovador, com s’ha pogut eure en les produccions de 2022 Rock Circu i Circlássica”. El jurat també ha destacat la “seva trajectòria professional i paper aglutinador que està desenvolupant en les diverses tendències i maneres de fer circ”.

El jurat del premi ha estat presidit pel director general de l’Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música (INAEM), Joan Francesc Marco, i amb Ana Fernández Valbuena, subdirectora general de Teatro de l’INAEM com a vicepresidenta.

Els vocals han estat l’autor i director, Tomás Ibáñez Fernández; la directora de l’àrea d’arts escèniques de l’ Institut Català de les Empreses Culturals, Nèlida Falcó Faydella; l’impulsora de projectes de circ i membre de la comissió artística de la Federación de Asociaciones de Profesionales de Circo de España CircoRed, Elena Ros; l’investigadora i gestora cultural, Cristina Santolaria; Miguel Ángel Tidor López, docent i investigador especialista en circ; Rosa Sansegundo, proposada per la Plataforma Universitaria de Estudios Feministas y de Género i Pepa Plana, guardonada amb el Premio Nacional de Circ l’any passat.

Podeu llegir més informació sobre aquest premi AQUI.

Productores de sonrisas, Premi Nacional de Circo atorgat per l'INAEM

Compartiu aquesta notícia