Ja disponibles dues maletes pedagògiques sobre Circomotricitat i El circ i les cures

Ja estan disponibles dues maletes pedagògiques sobre circ elaborades per l’Ateneu Popular de 9Barris i per La Central del Circ. Es tracta de dos materials pedagògics pensats per a primària i secundària. En el cas de la maleta “Circmotricitat”, neix del treball en xarxa entre l’Ateneu Popular de 9Barris i els centres educatius del territori pròxim, mentre que “El circ i les cues” està pensada per al cicle superior de primària i secundària i ha estat impulsada per La Central del circ juntament amb el Centre de Recursos Pedagògics de Sant Martí i ideada per l’artista Albar Ramió.

Circmotricitat

Aquesta maleta està pensada per a per a la petita infància (de 2 a 7 anys) i combina algunes maneres de fer de la psicomotricitat relacional amb elements i tècniques del circ; el seu objectiu principal és facilitar el desenvolupament global dels infants des del joc i la descoberta. La proposta es dirigeix a mestres i professorat d'educació física, entre altres, que vulguin incorporar l'activitat amb el seu alumnat.

El circ i les cures

Aquest material pedagògic proposa un treball específic sobre les cures a través de la pràctica i els elements del circ en l'àmbit personal i relacional a l'aula. Està estructurada en quatre blocs complementaris que, tot i que es poden dur a terme per separat, estan pensats per ser treballats en el seu conjunt, aportant així la profunditat i la relació conceptual i experimental que la maleta vol oferir.

Creades per l'Ateneu Popular de 9Barris i La Central del Circ, estan pensades per alumnes de primària i secundària respectivament

Compartiu aquesta notícia