Formació per a la gestió de les lesions i patologies musculoesquelètiques

L'APCC organitza un curs per a artistes de circ per a la millora dels entrenaments i la prevenció de lesions a càrrec del fisioterapeuta i entrenador físic Sergi Romaní. La formació tindrà lloc el dimecres 29 de novembre a les instal·lacions de La Central del Circ de 10h a 14h.  L'objectiu és que els i les artistes de circ coneguin més profundament la capabilitat del seu cos, incrementar la seva consciència del moviment i treballar el seu entrenament per a prevenir lesions i rendir millor en la seva disciplina. Les inscripcions estan obertes a través d'AQUEST FORMULARI.

Els objectius del curs són conèixer les bases del dolor i què provoca una lesió a l'artista, l’autogestió dels dolors i les lesions sense necessitat d'un professional de la salut com un fisioterapeuta o metge (sempre i quan no existeixin banderes vermelles que explicarem en un llistat) i començar a integrar exercicis, i saber el perquè dels mateixos: per donar capacitat i qualitat de moviment a les estructures més relacionades en el context de l'artista amb dolor o sense.

AQUI podeu consultar el programa del curs, que prioritzarà la part pràctica. Aquesta formació aprofundeix en aspectes que no es van tractar en el curs organitzat l’any passat.

Currículum de Sergi Romaní

És fisioterapeuta i acondicionador físic i investigador a l'Anatomy Lab.
Té àmplia experiència com a entrenador, i ha dut a terme anteriorment xerrades i formacions especialitzades per a àmbits com el fútbol, el crossfit, el paracaigudisme, entre d'altres.

Dades pràctiques

Data i horari: 29 de novembre de 10h a 14h

Espai: La Central del Circ (Moll de la Vela núm. 2. Parc del Fòrum. Barcelona)

Formulari d'inscripció AQUI.

Preu:

20€ persones associades a l'APCC

25€ persones usuàries de La Central del Circ amb quota anual vigent.

30€ resta d'artistes de circ

Places limitades. Tindran preferència en la inscripció les persones associades a l'APCC i les persones usuàries de La Central del Circ amb quota anual vigent.

El 29 de novembre a La Central del Circ a càrrec del fisioterapeuta Sergi Romaní

Compartiu aquesta notícia