Píndola formativa: Gestió del temps i l'estrès per millorar el benestar
El dia 14 de desembre les associacions professionals de les arts escèniques i la gestió cultural AADPC, AGT, APCC, APdC, APGCC i TTP organitzen una formació sobre “Gestió del temps i l'estrès per a millorar el benestar”, a càrrec de l'antropològa i formadora experta en estratègies creatives en entorns de gestió, innovació i networking Mireia Asensio. El curs serà presencial de 9h30 a 14h a la seu de la SGAE a Barcelona i té com objectiu reflexionar sobre utilitzem el temps i la seva relació amb l'estrès.
Durant la sessió Mireia Asensio explicarà claus per connectar amb la gestió del temps i benestar en el treball de forma efectiva i com aplicar eines que ens ajudin a enfocar, planificar, prioritzar, reduir les distraccions i renovar l'energia.
Les places són limitades i us hi podeu inscriure AQUÍ.
Formació gratuïta i exclusiva per a persones membres de les entitats organitzadores.
Programa de la formació
El temps és un recurs molt valuós però no sempre sabem utilitzar-lo de manera eficaç; això pot provocar a la llarga un esgotament professional i personal. Aquest taller proposa una reflexió sobre com l'administrem en el nostre dia a dia i la relació entre la gestió del temps poc eficaç i l'estrès. Proposarem 4 claus per connectar gestió del temps i benestar a través d'eines pràctiques que ens ajudin a: enfocar, prioritzar, gestionar la nostra energia i a modificar hàbits.
Objectius
1. Reflexionar sobre com utilitzem el nostre temps i la seva relació amb l'estrès
2. Conèixer les 4 claus per connectar gestió del temps i benestar en el treball de forma efectiva
3. Aplicar eines que ens ajudin a enfocar, planificar, prioritzar, reduir les distraccions i renovar l'energia
4. Identificar hàbits saludables que ens ajudin en la productivitat i a reduir l'esgotament
Continguts
1. Què entenem per gestió del temps i la seva relació amb l'estrès?
2. El concepte d'estrès: austrès i destrès
3. Factors estressants i reaccions psicosocials, conductuals, emocionals i defensives
5. Les 4 claus per connectar gestió del temps i benestar: Focus, Planificació/Priorització, Autogestió, Hàbits
4. Eines pràctiques per a la productivitat i la reducció de l'estrès
5. Com reduir distraccions: internes i externes
6. Eines pràctiques per autogestionar-nos i renovar l'energia
7. Hàbits saludables per millorar la gestió del temps i el benestar
Metodologia
El taller proposa una combinació de recursos teòrics i exercicis de reflexió a través de tècniques del coaching creatiu i el diàleg socràtic. La finalitat és reflexionar, prendre consciència i definir un pla d'acció que ens ajudi a aplicar les 4 claus de la gestió del temps i el benestar.
Mireia Asensio
Llicenciada en Antropologia Social (The University of Manchester), Màster en Gestió de l'Aprenentatge i Lideratge (Lancaster University) i Màster en Arts Escèniques Aplicades (The University of London) al context cultural, social i educatiu. Formadora, docent, investigadora. Facilita i dinamitza processos relacionals a través de metodologies artístiques; com el treball col·laboratiu, la cohesió i confiança, creativitat, networking, comunicació de projectes, productivitat, formadora de formadors/es. Docent en avaluació i gestió de projectes culturals i artístics i directora de projectes TFG en el Postgrau d'Arts Escèniques per l'Acció Social a l'Institut del Teatre. Formadora en la Diputació de Barcelona, ICEC, APGCC, CEESC. Consultora per la Fundació La Caixa i la Fundació Jaume Bofill. Ha col·laborat amb diversos grups internacionals i ha transitat per diferents sectors com la Conselleria d'Educació del Govern Balear, universitats al Regne Unit i Europa i per la Comissió Europea com avaluadora i coordinadora de projectes Europeus. @mireiarelart
Informació pràctica:
Píndola formativa oberta a les persones associades de les associacions organitzadores
Dia: Dijous 14 de desembre
Horari: de 9h30 a 14h
Lloc: seu de la SGAE a Barcelona. Passeig de Colom núm. 6
Preu: Sessió gratuïta per a socis i sòcies de les entitats organitzadores. PLACES LIMITADES.
Inscripcions al formulari AQUI.
Curs presencial organitzat per les associacions professionals de les arts escèniques per al pròxim 14 de desembre