Els espais de circ mantenen la seva aposta per la programació a les festes de Nadal

Aquest cap de setmana s’estrenen els dos espectacles dels circs d’hivern de l’Ateneu Popular de 9Barris i de L’Hospitalet: “Glatir”, sota la direcció de Magda Puig i Oriol Escursell, i “El viatge de Magui”, de Leandro Mendoza. Ambdues propostes marquen l’inici de la programació de circ per a les festes de Nadal, que també inclouen els espectacles de l’associació Cronopis a Mataró, de Tub d’Assaig a Terrassa o bé “Kirko”, del Circ Raluy, entre d’altres. Trobareu tota la informació i totes les propostes per aquestes dates a l’agenda de la nostra web.

A més, també es podrà veure a Barcelona “Espera” de la Companyia de circ “eia” a la programació a plaça Catalunya sota el títol “Ara ve Nadal”, “Toca-Toc” de la cia Pakipaya al Passatge Insòlit nadalenc de Santa Coloma de Gramenet o “Picasso, rey, monstruo y payaso” dirigit per Joan Arqué a la Sala Beckett, entre d’altres propostes repartides pel territori a ciutats com la Bisbal de l’Empordà, Vilanova o Argentona.

A Mataró la proposta de Cronopis arriba sota el nom de “Inoit, circ estrafolari”, i a Terrassa l’associació Tub d’Assaig ha organitzat un cabaret i també mostrarà l’espectacle “Oh benvinguts, passeu passeu...”.

També torna el Circ Raluy al Port Vell de Barcelona, on s’hi estarà fins el l’11 de febrer. Aquesta carpa serà l’escenari també de la Nit de Circ, la cerimonia de lliurament dels Premis Zirkolika el pròxim 20 de desembre.

A Madrid, el Circo Price ja ha estrenat el seu circ de Nadal, titulat “La Casa del árbol”. Enguany la proposta per aquestes dates compta amb diversoes persones sòcies de l’APCC a la seva fitxa artística, podeu trobar més informació a la nostra agenda.

L'Ateneu Popular de 9Barris, L'Hospitalet, Tub d'Assaig o Cronopis mantenen la seva aposta de circs d'hivern

Compartiu aquesta notícia