El circ català, predominant al quadern d'espectacles recomanats de La Red de Teatros y Auditorios

Un total de 9 espectacles de circ de companyies residents a Catalunya han estat escollits per formar part del quadern de espectáculos recomanats per La Red de Teatros y Auditorios de tot Espanya. En total el catàleg està format per 12 propostes artístiques del 2023. Aquest quadern es va presentar als socis de La Red el passat 14 de desembre en la seva Assemblea. La selecció ha estat duta a terme per la Comissió de Circ de La Red, formada per

Els espectacles de companyies catalanes són "Amal", de Cía. La Baldufa, "Després de tot. El tràiler", de PSiRC, "Hidratica", de Cia. El cruce, "Home", de Cris Clown, "Idiòfona", de Joan Català, "Kalabazi", de Jessica Arpin, "Lady Panda", de Mumusic Circus, "Nus", de Cèlia Marcé Oller  i "Vetus Venustas” de Cía. Cíclicus.

La Comissió de Circo de La Red té com a principals objectius millorar el coneixement i la visibilització de les arts del circ a l’Estat, tot informant als seus membres sobre els espectacles de circ i assessorant en qüestions específiques de circ. 

La comissió de circ de La Red ha dut a terme la selecció

Compartiu aquesta notícia