Claret Papiol, premi Zirkólika a la seva trajectòria

El pallasso i pedagog Claret Papiol va rebre ahir un homenatge a la gala dels premis Zirkolika, en què va recollir un premi de reconeixement a la seva trajectòria. En l'homenatge va participar la pallassa Montserrat Trias, amb qui va treballar des del principi de la seva carrera. Durant la gala es va a donar a conèixer el projecte guanyador al Premi a la millor iniciativa de formació que atorga l'APCC, que va rebre l'espai Encirca't, ara a Llinars del Vallès.

El premi al millor espectacle de sala va ser per "Lady Panda" de Mumusic Circus, i el de carrer per "H", de Mariona Moya. "Zloty" de Pau Palaus va guanyar el premi al millor espectacle de pallassos, i Maria Palma va aconseguir el premi a la millor companyia emergent per "La veu submergida".

La resta de guardonats van ser "Gaudirem" del Circ Smile com a millor espectacle de carpa, el número "EXit21" de Juan Carlos Panduro, i "Malabars modulars de CircA Asociación de artista va obtenir el premi en Circ Social.

A més, la comanyia PSIRC va rebre el premi especial del jurat per al seu espectacle "Després de tot, el tráiler" i el premi de Votació Popular va recaure en "El taller de malabars" de Moi Jordana Cia de circ.

En total s'han rebut 102 candidatures per a les 11 categories, i els membres del jurat han estat Antonio Alcántara, Gonzalo Andino, Quim Aragó, Marcel Barrera, Ramón Bech, Roi Borrallas, Iolanda Delgado, Lucas Escobedo, Anna Belén Fernández, Maria Folguera, Tià Jordà, Aleix Lidon, Jordi Màs, Ramón  Muñoz, Montse Ortiz, Pepa Plana, Lola Renau, Alba Sarraute, Montse Trias, Pol Vives, Guillem Vizcaíno, i els membres de la Junta de l'APCC han escollit el Premi a la Millor iniciativa de formació.

AQUÍ podeu consultar més informació.

Encirca't guanya el Premi a la millor iniciativa de Formació que atorga l'APCC

Compartiu aquesta notícia