"Ale-hop", nou programa documental sobre circ a 3Cat

La plataforma audiovisual 3Cat ha estrenat una nova sèrie documental dedicada al circ, "Ale-hop", formada per sis capítols d'una hora en què l'actriu i cantant Laia Fontàn s'endinsa en el món del circ actual de la mà d'espais, Projectes, artistes i altres professionals de circ a Catalunya.

L'actriu i cantant Laia Fontàn presenta aquesta sèrie documental de sis capítols que s'endinsa en el món actual del circ. En cada episodi es mostren números espectaculars de totes les disciplines circenses, realitzats per artistes de primera línia en el panorama català, reconeguts dins la professió per la seva creativitat.

"Ale-hop!" vol fer un homenatge a la gent que fa del circ la seva vida, amb totes les conseqüències. Hi ha moltes històries amagades darrere la imatge pública dels artistes de circ, en part, perquè és una art escènica amb menys visibilitat que altres arts com la dansa o el teatre.

Laia Fontan descobrirà juntament amb l'audiència aquestes històries i, de passada, superarà alguns reptes d'acrobàcia, trapezi, equilibri o malabarisme, entre d'altres i Joan Grivé (@SirJoan), el col·laborador expert en xarxes socials, assessorarà un artista en cada capítol, per ajudar-los a millorar la seva presència a internet.

Circ a la televisió

Es tracta del segon programa dedicat al circ emès en ens darrers mesos, després de la sèrie dedicada al món dels pallassos "Rocktalent Fest" de la Xarxa de Televisions Locals i la cia Passabarret.

La idea del programa sorgeix de la productora CREATEL, que el va presentar a la convocatòria de programes culturals de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió.

Des de l'APCC valorem molt positivament que es creïn continguts audiovisuals que difonguin la realitat del circ actual i l'acostin al públic general, i de fet és un dels nostres objectius difondre el circ fet a Catalunya, i per això havíem proposat la temàtica del circ a les productores audiovisuals.

Sis capítols que expliquen com és el circ actual de la mà d'espais, artistes i altres professionals del sector

Compartiu aquesta notícia