Sessió informativa sobre l'aplicació de l'IVA en activitats de circ

El pròxim dimecres 14 de febrer des de l’APCC organitzem una sessió informativa sobre l’aplicació de l’IVA en activitats de circ. Resoldrem dubtes sobre en quins casos (espectacles, formació, etc) s’ha d’aplicar aquest impost i en quins percentatges. La sessió anirà a càrrec de d'Andrea Leunda (advocada especialitzada en arts escèniques) i Laura Espejo (economista de Tríada Assessors i Subiturre, especialitzada en àmbits artístics). AQUI us hi podeu inscriure, la sessió és exclusiva per a persones sòcies.

La sessió es centrarà en les dues principals activitats: formació de circ i realització d'espectacles i s'explicarà com afecta la normativa a les diferents formes jurídiques (associacions, autònoms, empreses,...).

La primera part de la sessió es dedicarà a informar del marc legal, especificant en quins casos s'ha d'aplicar l'exempció d'IVA, en quins pertoca aplicar IVA reduït (10%) i en quins s'ha de facturar amb un 21% d'IVA.

A la segona part de la sessió hi haurà torn obert de preguntes per aclarir dubtes i  fer consultes sobre casos concrets.

Informació pràctica

Data: dimecres 14 de febrer

Horari: de 10h a 12h

Format: en línia a través de Zoom (la sessió no es gravarà, després us enviarem un resum sobre l’aplicació de l’IVA en activitats de circ).

Formulari d’inscripció: https://forms.gle/8uRkhYHxhgKd6NYw7

Dimecres 14 de febrer en línia explicarem en quins casos i en quins percentatges s'ha d'aplicar IVA

Compartiu aquesta notícia