El Canal rehabilitarà un espai de les naus Guixeres per a la creació de circ

La Generalitat de Catalunya ha concedit una subvenció de més de 630.000 euros al Centre de Creació d'Arts Escèniques - El Canal de Salt per al període 2023-2025 que permet consolidar el projecte i desenvolupar allò que preveu el pla de gestió d'aquest espai artístic de creació ubicat a la Factoria Cultural de la Coma Cros de Salt.

Cal tenir en compte que el Centre de Creació d'Arts Escèniques - El Canal de Salt comptarà amb un pressupost que supera els 2 milions fins al 2025 i la subvenció de la Generalitat se suma a les aportacions d'altres administracions com la Diputació de Girona, de l'Ajuntament de Salt i el de Girona i els recursos propis que arriba a generar el centre.

Des del centre saltenc avancen que amb el pressupost actual, la primera acció que es tirarà endavant serà la rehabilitació de l'antiga casa de l'artista Marta Font per reconvertir la segona planta en allotjament per a artistes residents a El Canal. A partir del 2025, es començarà a desenvolupar el projecte per adequar un espai de les naus Guixeres per a la creació de la disciplina artística del circ.

Des de l'APCC celebrem que el circ guanyi més espais de creació i esperem que el projecte artístic de El Canal es consolidi com a referent d'una creació artística interdisciplinària que posa focus en el circ.

La Generalitat concedeix una subvenció a El Canal de Salt per desenvolupar el seu projecte cultural

Compartiu aquesta notícia