Diversos espectacles de circ català a FETEN 2024

La Fira d'Arts Escèniques per a nens i nenes FETEN acull una important programació de circ en la seva edició 2024 que tindrà lloc aquesta setmana a Gijón. Entre d'altres, actuaran les companyies catalanes amb membres de l’APCC La Córcoles, Circ Pistolet, El Cruce i La FAM Produccions. FETEN és una de les fires més importants per a professionals (artistes, programadors/es i distribuïdors/es) de les arts escèniques a l'Estat Espanyol, i a més d'espectacles compta amb una programació per aquests professionals.

Aquesta edició tindrà convidades procedents d'Escòcia, Portugal, Tailàndia i l'Argentina, que participen amb la finalitat de generar un intercanvi de les pràctiques realitzades en el sector, establint xarxes i connexions, així com vies per al coneixement i transvasament d'experiències.

Concretament, La Córcoles portarà a Gijón "H", Circ Pistolet el seu espectacle de carrer "A pie de calle", la Cia. El Cruce la seva peça interdisciplinària "Hidràtica" i la FAM Produccions presentarà "Ambulant".

La Córcoles, Circ Pistolet, El Cruce, i La FAM Produccions entre les companyies presents

Compartiu aquesta notícia