Canvis a la direcció de Festes i Festivals de l'ICUB

La nova cap del departament de Festes, Festivals i Esdeveniments de la Direcció de Programes Culturals de l’ICUB és Anna Lleó Albà, que havia treballat com a programadora del Teatre Principal de Vilanova. Des de’aquest departament organitzen el Mercè Arts de Carrer (MAC) i Barcelona Festival de Nadal, entre d’altres projectes.

La direcció artística del MAC serà col·legiada i comptarà amb l’artista de circ Jordi Querol, a més de Sergi Ots i Jordi Duran. Segons s’ha informat des de l’ICUB, cada departament aportarà el seu segell personal a cada espai, sota una visió conjunta. Així doncs, Marta Almirall ja no serà l’encarregada de la direcció artística del MAC, després de 16 anys.

Pel que fa al Barcelona Festival de Nadal, la programació anirà a càrrec de Jordi Duran, que s’encarregarà de l’espectacle de l’encesa de llums i de l’espectacle del vespre a plaça Catalunya, i Sergi Ots dirigirà la programació del matí i tarda.

Si voleu fer arribar les vostres propostes artístiques per aquests dos esdeveniments utilitzeu el correu festesicub@bcn.cat, si els vostres espectacles encaixen amb les línies artístiques establertes es posaran en contacte amb vosaltres.

Foto: Betevé

Anna Lleó s'incorpora com a cap d'aquest departament i Jordi Querol serà codirector del MAC

Compartiu aquesta notícia