La Companyia Fadunito celebra 20 anys!

La companyia Fadunito, una de les companyies d'arts de carrer més consolidades del país amb una desena d'espectacles en actiu que abasten des de teatre de carrer itinerant i fix, fins a espectacles de gran format o propostes experimentals, arriba enguany als seus 20 anys de trajectòria.

Fadunito, formada per Ferran Orobitg i Ivan Alcoba, membres de l'APCC, ha gaudit d'una enorme projecció internacional, que els ha dut a visitar gairebé tot Europa i altres països d'arreu del món. Han participat també en festivals internacionals com el reconegut Festival Cratères Surfaces a Alès, França, o el: Festival d'arts de carrer de Maputo a Moçambic.

Aquest any protagonitzen la primera residència d'arts de carrer al Teatre Lliure. L'estada, que tindrà lloc del 13 al 22 de març a l'Espai Lliure, servirà per desenvolupar el seu pròxim espectacle: Opia. El resultat del procés creatiu culminarà amb la seva estrena oficial a Fira Tàrrega: entre el 5 i el 8 de setembre. El projecte ha estat guanyador de l'ajut a la creació Carlota Soldevila, com a artista resident en espai públic, en col·laboració amb Fundació Carulla i Fira Tàrrega. L'ajut se centra en l'impacte de l'artista en la millora de les relacions en i amb l'espai públic.

Celebració a La Cardosa

La festa d'aniversari tindrà lloc al poble de La Cardosa (Cervera), el 18 i 19 d'octubre. Serà una festa oberta al gran públic, en què participaran persones que han format part i han col·laborat amb la companyia al llarg d'aquests 20 anys.A més, la companyia vol retornar tot l'afecte que ha rebut a tot el territori català al llarg d'aquests 20 anys; oferint un seguit d'espectacles a preu especial. La proposta va dirigida a administracions, ajuntaments o altres entitats que vulguin contractar per a les seves poblacions algun dels espectacles itinerants o fixos que actualment la companyia té en cartera.

Aquest any protagonitzen la primera residència d'arts de carrer al Teatre Lliure

Compartiu aquesta notícia