Obertes les convocatòries per a la coordinació del Pla d'Impuls i de la mesura d'Espais de circ

L’APCC convoca dues ofertes de feina relacionades amb el segon Pla d’Impuls del Circ 2024-2026: la coordinació general del pla i la coordinació de la mesura d’Espais de circ i territori. En els dos casos les persones interessades poden enviar el seu currículum fins el 18 de març a les 14h. Es tracta de llocs de treball amb contracte inicial fins el desembre de 2024 (amb tres mesos de prova) amb la possibilitat de renovar fins al final del pla, el desembre de 2026. En ambdòs casos es tracta de contractes parcials (20 i 30h setmanals) i les persones coordinadores podran fer teletreball amb la necessitat de treball presencial a La Central del Circ un o dos dies a la setmana segons el càrrec.

Coordinació general del pla

AQUI podeu consultar la convocatòria completa. La persona seleccionada haurà de desenvolupar tasques de coordinació i seguiment de les mesures consensuades entre el Departament de Cultura i les entitats vinculades al desenvolupament de pla, l'APCC i el Grup Motor responsable del disseny del PIC. Es tracta d’un contracte parcial de 30 hores setmanals.

Coordinació de la mesura Espais de Circ i Territori

AQUI trobeu la convocatòria per aquest lloc de treball. La mesura té com a objectiu enfortir els espais de circ com a actors indispensables del desenvolupament de les arts del circ a Catalunya,  fomentant, reforçant, consolidant i cohesionant aquests espais a través de dos línies estratègiques: de difusió i de professionalització. Aquesta acció ha estat planejada per l'Associació de Formació de Circ de Catalunya (AFOCC) i l'APCC i  comptarà amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya a través de la Direcció General de  Promoció Cultural i Biblioteques. La persona escollida haurà de coordinar la mesura, la producció i la comunicació de les accions proposades, amb un contracte de 20h setmanals.

Les persones interessades poden enviar el seu currículum fins el 18 de març a les 14h

Compartiu aquesta notícia