Trobada amb les noves sòcies de l'APCC el pròxim 22 de març a La Central del Circ

El pròxim divendres 22 de març a les 18h l'APCC organitza una trobada amb noves persones sòcies, en què també estaran convidades la resta de membres de l'entitat. La reunió té com a objectiu conèixer personalment als nous membres, els que fa aproximadament un any que en formeu part, per tal d'explicar-vos tot el que us pot oferir l'asociació i que ens puguiu fer totes les preguntes que vulgueu. La trobada s'organitza el mateix vespre que la mostra de companyies residents de La Central del Circ, l'EP, per qui vulgui pugui aprofitar al màxim la seva visita a la fàbrica de creació gestionada per l'APCC.

Membres de la Junta i l'equip d'oficina acolliran les noves persones sòcies en una trobada informal en què també compartirem un beure i un aperitiu. La resta de membres de l'associació també esteu convidades a la trobada si us ve de gust!

Aquesta és la primera d'una sèrie de cites proposades per la Comissió de Comunicació de l'APCC, com una manera de difondre l'associació que vagi més enllà dels canals digitals. Volem posar en valor les trobades presencials per conèixer-nos millor, i ho farem durant l'any amb cites informals a Fira Trapezi, Fira Tàrrega i durant la IV Trobada de sector.

Us demanem que si podeu ens confirmeu la vostra assistència a través del formulari que trobareu més avall, i si voleu veure l'EP, AQUÍ teniu més informació sobre les companyies que hi actuaran i l'enllaç per comprar les entrades. Les entrades per a sòcies de l’APCC tenen un cost de 6€.

Vine i descobreix tot el que et pot oferir l'associació!

Foto: Marta García Cardellach

La resta de membres de l'associació també hi esteu convidades!

Compartiu aquesta notícia