Cia. DoisAcordes, Juan Carlos Panduro i Cia. Palimsesta programats al Mercat de les Flors

La programació del Mercat de les Flors inclou el cicle Circ d’Ara Mateix, un espai de convivència que celebra propostes de circ contemporani en sala i carpa. El Circ d'Ara Mateix és una celebració i reivindicació del circ contemporani. Un espai de llibertat creativa i experimentació que fusiona el desig i el plaer amb la diversitat i l'art contemporani. Els i les artistes locals es combinen amb influències internacionals per a oferir perspectives noves i llenguatges circenses únics que dialoguen amb un públic divers.

A la seva programació hi trobem les sòcies de l’APCC: Cia. DoisAcordes amb el seu espectacle ‘Cá entre nós’ que es podrà veure el 27 d’abril, Juan Carlos Panduro amb el seu work in progress interdisciplinar ‘El patio’ els dies 4 i 5 de maig i la Cia. Palimsesta amb la seva peça en forma de laboratori creatiu ‘Masha’ els dies 10 i 11 de maig.

La resta de propostes segueixen la mateixa tònica, projectes actuals del circ que cerquen la interseccionalitat, on les tècniques circenses s'entrellacen amb les experiències i reflexions personals dels artistes. Hi trobem: Fragmentos (work in progress) de la Cia. La Víspera, ‘Les Filles du Renard Pale’ de la Cia. Résiste, ‘Viu!!’ del Centre de les arts de circ Rogelio Rivel, ‘Pensa en Wilbur’ de Wilbur, ‘Foreshadow’ de la Cia. Not Standing, ‘Materia’ d’Andrea Salustri, ‘BITBYBIT’ de MOVEDBYMATTER i Collectif Malunés i ‘Petróleo’ de la Cia. LPM, Los Putos Makinas.

Us recordem que les persones sòcies de l’APCC tenen un descompte en les entrades dels espectacles del Mercat de les Flors. Podeu trobar més informació del descompte AQUÍ

El cicle Circ d’Ara Mateix és una celebració i reivindicació del circ contemporani.

Compartiu aquesta notícia