Aquest dissabte comença el 14è Festival Circ Cric al Montseny

Un any més torna el Festival Circ Cric al Montseny. Enguany, la 14a edició del Festival tindrà lloc els caps de setmana del 16 de març al 9 de juny a Sant Esteve de Palautordera.

El festival s'inaugurarà amb Fils i Nassos, una proposta molt especial de Tortell Poltrona i Jordi Bertran que serà un espectacle ple de llum, colors, poesia, gags, rialles, juguesques i bogeries, on difícilment algú podrà mantenir-se al marge. Amb aquest espectacle d'inauguració que es durà a terme el 16 de març a les 18h, el Circ Cric s'unirà al projecte CAP BUTACA BUIDA, per fer d'aquesta data la primera gran Diada del Teatre a Catalunya.

La programació del festival inclou espectacles, jocs, tallers, música i la tradicional Fira d'espectacles i activitats. Entre les companyies i escoles de circ i associacions que hi participen, destaquen: Cia. La Córcoles, La Finestra Nou Circ, Cia. Trocos Lucos, Cia Traüt, La Petita Lu, Pep Callau, el Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel i Grupo Saltimbanqui, entre d’altres.

L'edició tancarà amb el Collectif Bislacco, un grup de 12 estudiants de segon any de la formació superior de l'escola EsacTo'Lido, vinguts de diferents racons del món que realitzaran equilibris de mans, acrobàcies, teles aèries, malabars utilitzant el màstil xinès i roda cyr.

Aquí podeu consultar tota la programació.

Del 16 de març al 9 de juny a Sant Esteve de Palautordera

Compartiu aquesta notícia