Recollida d'activitats per celebrar el Dia Mundial del Circ 2024

Organitzes activitats de circ o participes en espectacles, tallers o xerrades programats al voltant del Dia Mundial del Circ que té lloc el 20 d'abril? Fes-nos arribar tota la informació perquè aparegui en l'agenda que elaborem des de l'Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) i que difondrem a través del nostre web i les nostres xarxes socials, a més dels mitjans de comunicació. Fins el dia 7 d’abril ens pots fer arribar la informació de les teves activitats de dues maneres, si formes part de l’APCC pots penjar els bolos i tallers directamet al web de l’APCC i si no ets soci o sòcia ens pot fer arribar la informació a través d’AQUEST FORMULARI. L'agenda inclourà les activitats i espectacles organitzats del 12 al 28 d'abril.

Per qualsevol dubte us heu de posar en contacte amb nosaltres a través del mail projectes@apcc.cat, tingueu en compte que la data límit per enviar-nos la informació de les vostres activitats és el 7 d’abril.

Logo del Dia Mundial del Circ

Recordeu que l'APCC disposa del logo del Dia Mundial del Circ, que podeu utilitzar per a la vostra difusió d'activitats i espectacles. És un disseny de David Torrents i el podeu descarregar aqui.

Enguany es celebra al voltant del dia 20 d'abril

Compartiu aquesta notícia