Busquem coordinador/a per a la mesura de Residències i Coproduccions del segon Pla d'Impuls del Circ

L'APCC busca una persona responsable del disseny (escriptura, planificació i pressupost) d'un projecte de residències i coproduccions així com la producció d'un pla pilot per a desenvolupar en el marc 2n Pla d'Impuls del Circ 2023-2026. El contracte laboral (o encàrrec a facturar) serà temporal per una durada de 6 mesos a partir del 2 de maig de 2024, amb 15 hores setmanals. Caldrà treballar un dia a la setmana a l’oficina de l’APCC. Es poden presentar candidatures fins el 18 d'abril.

Més informació de la mesura

Una de les accions específiques és la definició i conceptualització d'un projecte destinat a reforçar els espais i programes de creació i
producció de circ.
L'APCC convoca un procés de selecció d'una persona que desenvolupi la diagnosi, definició i conceptualització d'un projecte per a la millora de les residències i coproduccions del circ català a desenvolupar en un període de tres anys, que estableixi propostes de col·laboració amb altres associacions, administracions, espais de creació, producció i exhibició, així com generar una convocatòria, que servirà com a prova pilot, de
suport a la coproducció de companyies de circ així com una mostra d'espectacles en procés que ampliïn aquest imaginari i dispositiu.
Durant els disseny i escriptura, haurà de comptar amb diverses entitats vinculades i generar grups de debat oberts a la participació del sector.
L'APCC serà la responsable última de l'aprovació del preprojecte.

Per a més informació podeu contactar amb l'oficina de l'APCC a través del correu gerencia@apcc.cat.

Es poden presentar candidatures fins el 18 d'abril

Compartiu aquesta notícia