Inscripcions obertes per a les TaulesPRO de Fira Trapezi

Les inscripcions ja estan obertes tant per a companyies de circ com per a programadors i programadores per a les TaulesPRO, trobades entre companyies i programadors/es del pròxim 9 de maig a Fira Trapezi Reus. Les companyies i artistes membres de l'APCC interessades en participar-hi han d'omplir el formulari de l'activitat que rebran un cop s'inscriguin com a professionals a Fira Trapezi a través del web del festival. Les TaulesPro són una activitat organitzada per CircoRED, Fira Trapezi i APCC. L’activitat tindrà el mateix format que el 2023, i les companyies s’entaularan amb responsables de programació durant dos torns d’una hora per tal d’explicar-los els seus projectes.

INSCRIPCIONS A FIRA TRAPEZI i A LES TAULES PRO

Recordeu que les places són limitades i que s’atorgaran per ordre d’inscripció, podeu omplir el formulari fins el 5 de maig. Tingueu en compte que no us podrem confirmar si teniu plaça fins el 7 de maig, quan sapiguem del cert amb quants programadors/es comptem.

Les persones que us inscriviu a les Taules Pro haureu de tenir actualitzada la vostra informació al web; tant el vostre perfil personal com el directori d’espectacles. Si teniu dubtes contacteu-nos a través del correu apcc@apcc.cat.

Recordeu que les persones sòcies compteu amb un descompte del 50% en l'acreditació professional a la fira i el cost per vosaltres serà de 15€. Podeu consultar més informació sobre aquest descompte AQUI.

Qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu projectes@apcc.cat.

Funcionament de les TaulesPro

Aquesta activitat té com objectiu donar a conèixer propostes de circ de companyies catalanes i de la resta de l'Estat a responsables de programació catalans, estatals i internacionals.

Enguany, com l’any passat, les trobades s'organitzaran per taules temàtiques segons el tipus de propostes artístiques (tipus de públic al que s'adrecen, espai escènic que requereixen, etc). Cada taula comptarà amb diversos programadors/es i companyies que explicaran en 6 minuts els seus espectacles.

L'objectiu és facilitar, en un ambient professional, el coneixement de la diversitat de propostes de circ existents actualment als responsables de programació. Es tracta de contactes inicials que volen propiciar i facilitar les relacions professionals entre companyies i teatres, ajuntaments i festivals.

Les trobades entre cies i programadors/es seran el 9 de maig d'10h45 a 13h

Compartiu aquesta notícia