L'Associació Tusí(K)Circ engega un projecte d'intercanvi cultural amb entitats de Tanzània

Des de fa tres anys el KCC (Kigamboni Community Center) conjuntament amb altres entitats realitza un programa d'intercanvi amb el centre comunitari. El projecte consisteix en l'estada d'un grup de joves durant dos o tres mesos a diferents escoles d'Alemanya i Polònia. Allà duen a terme tallers de circ i mostres obertes a la comunitat. L'objectiu és donar sortida laboral i econòmica als joves de Kigamboni i l'intercanvi cultural.

Des de l'Associació TuSí(K)Circ, obren un nou projecte unificat amb la proposta que ja es duu a terme. Consisteix, per una banda, en oferir tallers de diferents disciplines als joves per tal de millorar la tècnica i adquirir noves habilitats. Per una altra banda, realitzar dos shows oberts a la comunitat, per tal de generar un ingrés econòmic als joves talents i mostrar a la població l'espectacle que ells realitzen a Tanzània.

Des del 24 d'abril fins al 10 de maig aquest grup de joves faran visites a l'Ateneu de 9 Barris, podran utilitzar les instal·lacions de la Central del Circ i rebran formacions a Tub d'Assaig, l'escola Rogelio Rivel, CIPAC, La Volta i l'Espai TusikCirc. A més a més, els podrem veure actuar el 3 de maig a la Sala Padró de Cornellà de Llobregat dins de les Jornades d'Interculturalitat i el 5 de maig al Cabaret Solidari de Circ a Llinars del Vallès.

Tallers a Tanzània. Fons: Associació TuSí(K)Circ

Durant dues setmanes el grup d'artistes de Tanzània farà visites a diferents equipaments, rebrà formacions i realitzarà dos espectacles

Compartiu aquesta notícia