Altea acull el IV Festival de Circ aquest cap de setmana

Altea acull aquest cap de semana el IV Festival de Circ, que omple de circ, dansa i teatre els carrers d’aquesta ciutat alacantina. Durant dos dies es programen espectacles durant tot el dia i fins a les 23h, a l’aire lliure i gratuïts, per a tots els públics i edats. A més, el IV Festival de Circ inclou la Gran Gala del Circ d’Altea.

Aquesta Gran Gala del Circ tindrà lloc diumenge 7 d’octubre, i inclou espectacles de 9 companyies. En aquesta quarta edició la Gran Gala del Circ d’Altea oferirà un espectacle de circ contemporani de 90 minuts en el que es combinaran diferents espectacles sencers i fragments de 9 companyies artístiques diferents

L’espectacle, que començarà a les 17h, estarà format per les companyies Arritmados, LaMamboStar, Antoñita la Fantástica, Cía Barré, Cía Chimichurri, Julia Sáez, Los Kikolas y Malabreikers. La companyia Arritmados proposarà la seva nova peça "Arritmados...en Menash a trua", resultat de la residència de creació atorgada conjuntament entre Escena Poblenou i La Central del Circ.

Trobareu més informació sobre aquest esdeveniment i com adquirir les entrades a www.circaltea.org i a la página de Facebook www.facebook.com/circaltea.


 

Arritmados

La Gran Gala del Circ d’Altea reuneix diumenge espectacles de 9 companyies,entre elles Arritmados, que presentarà el seu espectacle “Menás a truá”

Compartiu aquesta notícia